Facebook Pixel Χαμός με Πινέδα - Στο κόλπο της απόκτησής του δύο τεράστιες ομάδες - "Η ΑΕΚ ενημέρωσε τη Θέλτα ότι..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-25 00:01:00

Χαμός με Πινέδα - Στο κόλπο της απόκτησής του δύο τεράστιες ομάδες - "Η ΑΕΚ ενημέρωσε τη Θέλτα..."

Sportdog Team

Αποκαλύψεις από την TV Azteca για τον Μεξικανό της ΑΕΚ, που οι Κιτρινόμαυροι παλεύουν ώστε να κρατήσουν και την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

ΑΕΚ: Οργιάζουν οι φήμες και τα σενάρια στην Αργεντινή, περί ενδιαφέροντος της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς για τον Ορμπελίν Πινέδα, ενώ Μεξικανός δημοσιογράφος τονίζει πως η ΑΕΚ ενημέρωσε τη Θέλτα πως επιθυμεί να τον κρατήσει και ξεκινούν διαπραγματεύσεις!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "tvazteca.com", ο Μεξικανός χαφ της ΑΕΚ ενδιαφέρει και τους δύο ποδοσφαιρικούς γίγαντες της χώρας του τανγκό. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, "η Ρίβερ Πλέιτ θα έμπαινε στη διαμάχη για να φέρει τον παίκτη από την Εθνική Ομάδα του Μεξικού στις τάξεις της, αφού ο Ορμπελίν Πινέδα έχει λίγους μήνες στο συμβόλαιό του.  Παρά το γεγονός ότι οι φήμες τοποθετούν τον Μεξικανό στη Ρίβερ Πλέιτ, την ομάδα με επικεφαλής τον Μαρτίν Ντεμικέλις, δεν θα ήταν ο μόνος πιθανός προορισμός για τον Μεξικανό στην Αργεντινή, καθώς η Μπόκα Τζούνιορς θα μπορούσε να μπει στην προσφορά για τις υπηρεσίες του 27χρονου παίκτη".

Σύμφωνα ωστόσο με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η Ένωση έχει κάνει ήδη την πρώτη επαφή με τον σύλλογο της Γαλικίας, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαίωμα του διεθνή μέσου και να τον κάνει δικό της.

Ακόμη, το δημοσίευμα καταλήγει στο ότι «εάν η Θέλτα δεχθεί να ξεκινήσει τις συζητήσεις, τότε οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να προτείνουν το ποσό που θα καταβληθεί για τη μεταγραφή, αφού ο Πινέδα πήγε στην Ελλάδα δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς και ο δανεισμός θα λήξει τον Ιούνιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καυστικός Ντέμης για Ολυμπιακό: "Λες και ήταν στημένος ο διαιτητής" - Τι είπε για το πέναλτι Βίντα και το 3-1 (vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags