Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επανέρχεται στο προσκήνιο ξένος φορ για Ολυμπιακό - Είχε ακουστεί για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-12 17:18:00

Επανέρχεται στο προσκήνιο ξένος φορ για Ολυμπιακό - Είχε ακουστεί για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Επανέρχεται στο προσκήνιο ξένος φορ για Ολυμπιακό - Είχε ακουστεί για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ

Νέα μεταγραφικά σενάρια για την θέση του επιθετικού στους Ερυθρόλευκους έρχονται στο προσκήνιο και μάλιστα αφορούν παίκτη που είχε ακουστεί και στο παρελθόν και μάλιστα τόσο για τον Δικέφαλο του Βορρά, όσο και για τους Πράσινους.

Τεέμου Πούκι: Εξελίξεις από την Φινλανδία σχετικά με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 33χρονος φορ δεν θα ανανεώσει στη Νόριτς μένοντας ελεύθερος, μετά το 2018 που υπέγραψε στην αγγλική ομάδα και αγωνίστηκε με τεράστια επιτυχία.

Να υπενθυμίσουμε ότι το όνομα του Τεέμου Πούκι είχε ακουστεί και την περασμένη χρονιά για τον Ολυμπιακό, αλλά και για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με την υπόθεση να μην προχωράει μιας και τα χρήματα που ήθελε ο ποδοσφαιριστής ήταν πολλά, με τους Σκανδιναβούς να αναφέρουν ότι όντας ελεύθερος ο Φινλανδός οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν σίγουρα να τον αποκτήσουν, με την περίπτωση να είναι σίγουρα δύσκολη μιας και αρκετές ομάδες θα προσπαθήσουν να τον πάρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απόφαση ντροπή - Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα, της μεζούρας και των μεθυσμένων - Ποινικοί και λαθρέμποροι"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags