Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κίνδυνος για τους 4 στον ΠΑΟΚ - Ψάχνει εναγωνίως γκολτζή - Φήμες για πρόταση 4,5 εκατ. σε βασικό του Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-27 08:20:00

Κίνδυνος για τους 4 στον ΠΑΟΚ - Ψάχνει εναγωνίως γκολτζή - Φήμες για πρόταση 4,5 εκατ. σε βασικό του Λουτσέσκου!

Sportdog Team

Ο Δικέφαλος προσπαθεί να "τρέξει" τα μεταγραφικά, αλλά υπάρχει ήδη μεγάλη καθυστέρηση.

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, χωρίς τις τέσσερις προσθήκες που έχει ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς οι διαπραγματεύσεις δεν "προχωρούν" γρήγορα.

Αυτό αναφέρει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα "Metrosport", τονίζοντας ότι στον ΠΑΟΚ εστιάζουν στην προτεραιότητα της απόκτησης ενός επιθετικού γκολτζή εν όψει των προκριματικών του Conference League κόντρα στην Μπεϊτάρ, αφού ο μόνος έμπειρος φορ αυτή τη στιγμή στο ρόστερ είναι ο Μπράντον Τόμας.

 

Την ίδια ώρα υπάρχουν συνεχώς "σειρήνες" για τον Σβέριρ Ίνγκασον, με τη Μίντιλαντ να προσφέρει... διαρκώς 4,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ισλανδό στόπερ, αλλά τους Θεσσαλονικείς να απαντούν αρνητικά σε σταθερή βάση.

Παράλληλα, στο προσκήνιο υπάρχουν τα ονόματα τον Οζντόεφ και Βιγιάρ, αν και για τον τελευταίο υπήρχαν οι πληροφορίες ότι η Ρόμα ζητάει 6-7 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ από τον ΠΑΟΚ ο Ζοσέ Μπότο φέρεται να προσφέρει μέχρι 3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχάριστα για ΠΑΟΚ εν όψει Conference - "Χάνει" το μεγάλο "κανόνι" της η Μπεϊτάρ - 18 γκολ φέτος! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags