Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εξελίξεις που ευνοούν τον Ολυμπιακό - Ο παίκτης που μπορεί να αγοράσει άμεσα - Εξτρέμ από Ισπανία
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-29 23:12:00

Εξελίξεις που ευνοούν τον Ολυμπιακό - Ο παίκτης που μπορεί να αγοράσει άμεσα - Εξτρέμ από Ισπανία

Sportdog Team
Εξελίξεις που ευνοούν τον Ολυμπιακό - Ο παίκτης που μπορεί να αγοράσει άμεσα - Εξτρέμ από Ισπανία

Η Λεβάντε είναι υποχρεωμένη μέχρι την Παρασκευή να πουλήσει τουλάχιστον έναν παίκτη της με τους υποψηφίους να είναι δύο: οι Ντε Φρούτος και Πεπέλου.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες πως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει δικό του τον Ντε Φρούτος.

Έναν παίκτη που ήθελε και παλαιότερα και είχε επιδιώξει να κλείσει. Βέβαια τώρα τις βασικές επαφές τις κάνει ο Κορδόν μαζί με την ομάδα του. Σε αυτή τη φάση η Λεβάντε είναι υποχρεωμένη - εάν δεν θέλει να βγάλει ξανά αρνητικό οικονομικό πρόσημο ή ζημία για μία ακόμα χρονιά - να πουλήσει έναν παίκτη της έως και την Παρασκευή.

Για τον 24χρονο χαφ Πεπέλου έχει ενδιαφερθεί η Βαλένθια και η ρήτρα του είναι στα 5 εκατ. ευρώ. Εάν δεν πουληθεί ο Πεπέλου τότε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Ντε Φρούτος. Πεπέλου δηλαδή και Ντε Φρούτος είναι οι δύο υποψήφιοι από μεριάς Λεβάντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντολή Μαρινάκη για 2 μεγάλες μεταγραφές - Στόπερ 8 εκατ. για αντι-Σωκράτης - Έρχεται να παίξει ο Σκάρπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags