Facebook Pixel Μαρκ Μπάρτρα: Ποια τα δεδομένα για Μπάρτρα και Ολυμπιακό - Η στάση του παίκτη και το... αγκάθι
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-29 20:36:00

Ποια τα δεδομένα για Μπάρτρα και Ολυμπιακό - Η στάση του παίκτη και το... αγκάθι

Sportdog Team

Όπως έχει γίνει εδώ και μέρες γνωστό οι Ερυθρόλευκοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Ισπανό στόπερ που αγωνίζεται στην Τράμπζονσπορ, όμως μόνο εύκολη δεν είναι η συγκεκριμένη υπόθεση.

Μαρκ Μπάρτρα: Ψηλά στη λίστα που εξετάζουν οι Ερυθρόλευκοι για το κέντρο της άμυνας είναι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ, Μπέτις και από πέρσι στην Τράμπζονσπορ με τις... μετοχές του να είναι στα ύψη.

Όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα από την Τουρκία ο 32χρονος φέρεται να θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία, όμως μέχρι στιγμής ούτε η Μπέτις, αλλά ούτε η Χιρόνα έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση, ενώ σημαντικό είναι να σημειώσουμε ότι στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του.

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι για κρούση του στην Τράμπζονσπορ, με τα ρεπορτάζ να τονίζουν πως  ο Μαρκ Μπάρτρα θέλει να κερδίσει χρόνο μέχρι να πάρει τις οριστικές αποφάσεις, ενώ δεδομένη θεωρείται η αποχώρησή του από την ομάδα της Τραπεζούντας μιας και έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο, που αγγίζει το 1,8 εκατομμύρια τον χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό πήρε Χρυσόπουλο από… Ολυμπιακό η ΑΕΚ - "Ταχύτητα και φυσικά προσόντα - Από μπακ, στόπερ"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags