Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έρχονται εξελίξεις με τις υποθέσεις Μπαρτρά και Μάξι Γκόμες - "Ετοιμάζει νέα πρόταση ο Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-03 21:23:00

Έρχονται εξελίξεις με τις υποθέσεις Μπαρτρά και Μάξι Γκόμες - "Ετοιμάζει νέα πρόταση ο Ολυμπιακός"

Sportdog Team
Έρχονται εξελίξεις με τις υποθέσεις Μπαρτρά και Μάξι Γκόμες - "Ετοιμάζει νέα πρόταση ο Ολυμπιακός"

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στην Τουρκία σχετικά με το ενδιαφέρον των Ερυθρόλευκων τόσο για τον Ισπανό στόπερ, όσο και τον Ουρουγουανό επιθετικό τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες ετοιμάζουν νέα πρόταση.

Ολυμπιακός: Ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Ερυθρόλευκων είναι τόσο ο Μπάρτρα όσο και ο Μάξι Λόπες, προσπαθώντας μάλιστα να τους αποκτήσουν άμεσα, με τους Τούρκους να σημειώνουν ότι οι Πειραιώτες προσπαθούν να αποκτήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές και μάλιστα ετοιμάζονται να κάνουν νέα πρόταση για να αποσπάσουν το «ναι» της Τραμπζονσπόρ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη πρόταση α τους δύο ποδοσφαιριστές ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, χωρίς όμως να γίνει δεκτή, με την Τράμπζονσπορ να θέλει περίπου 5 εκατομμύρια για να τους πουλήσει και τους Ερυθρόλευκους να σκέφτονται να βάλουν στο deal και τον Ζιγνκερνάγκελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αχρείαστη η... αποθέωση του ΠΑΟ για το δίτερμα - Ο Γιοβάνοβιτς θέλει μεταγραφές άμεσα σε κέντρο και επίθεση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags