Facebook Pixel Χουάν Ιτούρμπε: Παρελθόν ο Ιτούρμπε για τον Άρη - Σε αυτή την ομάδα συνεχίζει - Τέλος και ξένος παίκτης των Κίτρινων (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-03 22:19:00

Παρελθόν ο Ιτούρμπε για τον Άρη - Σε αυτή την ομάδα συνεχίζει - Τέλος και ξένος παίκτης των Κίτρινων (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Παρελθόν ο Ιτούρμπε για τον Άρη - Σε αυτή την ομάδα συνεχίζει - Τέλος και ξένος παίκτης των Κίτρινων (ΦΩΤΟ)

Παρελθόν και επίσημα για τους Κίτρινους αποτελεί ο Παραγουανός επιθετικός που μάλιστα την Δευτέρα (3/7) βρήκε και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και ανακοινώθηκε από ομάδα του εξωτερικού.

Άρης: Παίκτης της Γκρέμιο και με τη... βούλα είναι ο Παραγουανός επιθετικός που αποχώρησε από τον Άρη και αφού υπέγραψε συμβόλαιο με τη βραζιλιάνικη ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, με οψιόν επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο, ανακοινώθηκε.

Ο Χουάν Ιτούρμπε όρεσε τη φανέλα του Άρη για μια διετία, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Πούμας, μετρώντας συνολικά 78 συμμετοχές με την φανέλα των Κίτρινων, ενώ πέτυχε και 8 γκολ.

Λίγο αργότερα μάλιστα έγινε γνωστό ότι και ο Μάρβιν Πίρσμαν αποχώρησε οριστικά από τον Άρη, με προορισμό την Γκρόνιγκεν, με την ολλναδίκή ομάδα να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο και ανακοινώνει την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την ΑΕΚ... στον Παναθηναϊκό - Το μετάνιωσε ο Μελισσανίδης που τον πλήρωσε ακριβά - Μεταγραφή 11αδας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags