Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέος... συναγερμός στον ΠΑΟΚ - Έσκασε κρούση για ξένο παίκτη με 4 εκατομμύρια - Τόσα ζητάει ο Δικέφαλος
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-05 12:07:00

Νέος... συναγερμός στον ΠΑΟΚ - Έσκασε κρούση για ξένο παίκτη με 4 εκατομμύρια - Τόσα ζητάει ο Δικέφαλος

Sportdog Team
Νέος... συναγερμός στον ΠΑΟΚ - Έσκασε κρούση για ξένο παίκτη με 4 εκατομμύρια - Τόσα ζητάει ο Δικέφαλος

Νέες εξελίξεις στα μεταγραφικά του Δικεφάλου του Βορρά καθώς όπως έγινε γνωστό από Μέσο του εξωτερικού, ομάδα έκανε πρόταση αγοράς ποδοσφαιριστή του συλλόγου προσφέροντας 4 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΑΟΚ: Ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έκανε κρούση στον ΠΑΟΚ για την εξαγορά των δικαιωμάτων του Ντόουγκλας Αουγκούστο. Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «esporte», ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε ζητώντας 7.000.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες του «metrosport.gr» αναφέρουν ότι η ομάδα των ΗΑΕ πρότεινε 4 εκατομμύρια ευρώ και δύσκολα θα βρει σημείο επαφής για να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση με καλές πιθανότητες να καταλήξει σε συμφωνία. Επιπλέον, το δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας μιλά και για κρούσεις ομάδων από την πατρίδα του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας αναφέρει :

«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και τέσσερις σεζόν, ο αμυντικός χαφ Ντόουγκλας Αουγκούστο, πρώην Κορίνθιανς και Φλουμινένσε, έχει γίνει σημείο αναφοράς στον ΠΑΟΚ και δέχεται βολιδοσκοπήσεις σε κάθε άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου.

Αυτή τη φορά, μια ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έδειξε ενδιαφέρον για την πρόσληψη του παίκτη, σύμφωνα με το IG Esporte. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ παίζει σκληρά και ζητά περίπου 7.000.000 ευρώ (περίπου 36 εκατομμύρια R$) για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Κάποιοι σύλλογοι της Βραζιλίας έκαναν επίσης επαφή για τον παίκτη, αλλά τα όσα ζητάει η ελληνική ομάδα κατέστησε αδύνατη την προώθηση των συνομιλιών. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει βάλει 12 γκολ και πέντε ασίστ σε 125 παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΟΚ».

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Ουάρντα - "Καψούρα" του προέδρου - Δεν μπορεί να έρθει Ελλάδα για 70 ημέρες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags