Facebook Pixel Αμπέλ Φερέιρα: Τρομερές ατάκες Αμπέλ Φερέιρα για ΠΑΟΚ - "Εκεί μεγάλωσα σαν προπονητής - Έμαθα πολλά" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-10 16:27:00

Τρομερές ατάκες Αμπέλ Φερέιρα για ΠΑΟΚ - "Εκεί μεγάλωσα σαν προπονητής - Έμαθα πολλά" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Αμπέλ Φερέιρα για ΠΑΟΚ - "Εκεί μεγάλωσα σαν προπονητής - Έμαθα πολλά" (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη στην ισπανική Marca έδωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας μεταξύ άλλων με τα καλύτερα λόγια για το πέρασμά του από τον Δικέφαλο του Βορρά και σημειώνοντας ότι έμαθε πολλά στην Τούμπα.

Αμπέλ Φερέιρα: Στο γεγονός ότι το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ τον ωρίμασε σαν προπονητή στάθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στην ισπανική Marca, ενώ σημείωσε πως η θητεία του στους "ασπρόμαυρους" ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για τον ίδιο.

"Ήθελα να προπονήσω συλλόγους που παλεύουν για τίτλους. Δεν ήμουν πρωταθλητής σε κανένα πρωτάθλημα. Μόνο με την Κ19, αλλά είναι διαφορετικό από το να είσαι πρωταθλητής στην Α' Κατηγορία. Όταν ήμουν παίκτης κέρδισα λίγους τίτλους.

Η καριέρα μου ξεκίνησε στη Σπόρτινγκ, προπονώντας παιδιά. Μετά ανέλαβε τη Β' ομάδα, προετοιμάζοντας παίκτες για την ομάδα Α. Το ίδιο έκανα και στην Μπράγκα.

Μετά πήγα στον ΠΑΟΚ κι ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, με μεγάλη πίεση να κερδίζω κάθε παιχνίδι. Έζησα μια όμορφη ατμόσφαιρα και έμαθα πολλά. Είχα Ισπανούς, Πορτογάλους, Ιταλούς παίκτες που έπαιζαν με διαφορετικούς τρόπους: εκεί μεγάλωσα πολύ ως προπονητής.

Μετά ήρθα στην Παλμέιρας. Η ιστορία της είναι στο επίπεδο των καλύτερων στον κόσμο. Το έργο ήταν πολύ φιλόδοξο, δουλεύοντας με παιδιά.

Η ομάδα μας είναι ένα μείγμα έμπειρων και νέων παικτών. Υπάρχουν παιδιά με μεγάλη επιθυμία να πετύχουν. Γι' αυτό είμαστε εδώ τρία χρόνια", είπε ο Αμπέλ Φερέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολη η κατάσταση στον ΠΑΟΚ - Προτάσεις από Αραβία και Premier - Παρέμβαση Ιβάν ζητάει ο Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags