Facebook Pixel Μίκαελ Εσιέν: To αποκάλυψε ο Εσιέν - Αυτόν τον παίκτη του Ολυμπιακού θα έπαιρνε - Ατάκες για ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-15 16:38:00

To αποκάλυψε ο Εσιέν - Αυτόν τον παίκτη του Ολυμπιακού θα έπαιρνε - Ατάκες για ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Γκανέζος πρώην παίκτης των Πρασίνων είναι στο τεχνικό επιτελείο της Νόρτζελαντ και μετά το φιλικό με τους Ερυθρόλευκους μίλησε για όλα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Μίκαελ Εσιέν: Έναν παλιό γνώριμο βρήκαν οι Έλληνες δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νόρτζελαντ, μιας και ο Γκανέζος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον μέλος του τεχνικού επιτελείου της δανέζικης ομάδας, με τον ίδιο να μιλάει στους εκπροσώπους του Τύπου για... όλα.

Το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Νομίζω πως ήταν καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Επιχείρησαν να μας πιέσουν αλλά εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε με αυτό το τέμπο. Ήταν καλά όμως. Έμειναν στο παιχνίδι. Οπότε ναι ήταν έντονο.

Τα ταλέντα της Νόρτζελαντ: Ναι δεν αγοράζουμε συχνά παίκτες. Τα περισσότερα παιδιά προέρχονται και από εμάς, από τις Ακαδημίες αλλά και παιδιά από την Ακαδημία μας στη Γκάνα. Οπότε ναι είναι καλό και αυτά τα παιδιά μπορούν να 'χτίσουν' τις καριέρες τους.

Τον Ολυμπιακό: Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βελτιωθεί. Είναι ο Ολυμπιακός και πάντα ο Ολυμπιακός θα έχει τους καλύτερους παίκτες. Πριν από την αρχή της σεζόν θεωρώ πως θα βελτιωθούν και εν τέλει θα τα πάνε καλά.

Το ποιόν παίκτη του Ολυμπιακού θα ήθελε να πάρει στη Νόρτζελαντ εάν μπορούσε: Μας αρέσουν οι νέοι παίκτες. Θα έπαιρνα τον Ινμπόμ. Μας αρέσει ο Χουάνγκ. Μου άρεσε ο Ινμπόμ. Ήταν εντυπωσιακός.

Την τιμή για τον Οσμάν: Χαχαχα. Θα πρέπει να μιλήσετε με τον αθλητικό διευθυντή.

Την περίοδό του στην Ελλάδα: Δεν ήταν καλή εποχή για να είμαι ειλικρινής. Ήταν η εποχή που η Ελλάδα περνούσε τη δεύτερη οικονομική της κρίση και έτσι υπήρχαν θέματα με τον Παναθηναϊκό. Απολάμβανα την πόλη, ήμουν χαρούμενος που ήμουν εκεί και που πήρα μία γεύση από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντα αυτό θα μείνει μαζί μου.

Το εάν θα δούλευε στην Ελλάδα: Γιατί όχι; Ποτέ μην λες ποτέ. Η Ελλάδα είναι μία καλή και όμορφη χώρα και ακόμη έχω πολλούς φίλους εκεί. Ξέρω κάποιους μεγάλους φανς του Ολυμπιακού και έχω καλούς φίλους. Θα περιμένω να ξαναβρεθώ στην Ελλάδα. Εάν βρεθώ ποτέ στην Ελλάδα, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, είπε ο Μίκαελ Εσιέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε νέο... Αϊτόρ ο Γιοβάνοβιτς - "Φωνάζει" ο Μλαντένοβιτς, ποιότητα ο Φικάι - Καμπανάκι στον Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags