Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερή δήλωση: "Με εφτά εκατομμύρια θα βρει άλλον Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-26 15:13:00

Τρομερή δήλωση: "Με εφτά εκατομμύρια θα βρει άλλον Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ"!

Sportdog Team
Τρομερή δήλωση: "Με εφτά εκατομμύρια θα βρει άλλον Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ"!

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στην πιθανή μεταγραφή του παίκτη του Δικεφάλου του Βορρά στη Ναντ.

Βέλα Τζούνιορ: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός ατζέντης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μίλησε για το έντονο ενδιαφέρον της Ναντ για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο. 

«Με 7 εκατ. ευρώ τον δίνεις τον Αουγκούστο. Θα είναι ένα καλό deal για όλες τις πλευρές. Όμως τα 3 εκατ. ευρώ που δίνει η Ναντ είναι λίγα για την αξία του ποδοσφαιριστή γιατί έκανε ένα πολύ καλό Πρωτάθλημα και αξίζει πολλά περισσότερα. 

Πάντως, αν οι Γάλλοι δώσουν 7 εκατ. ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει έναν άλλον Αουγκούστο. Είναι μεγάλη η αγορά τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη Λατινική Αμερική. Βέβαια, αν μείνει ο Ντόουγκλας και η ομάδα καταφέρει να μπει στους ομίλους και κατακτήσει εγχώριους τίτλους τότε αυτόματα η αξία του θα ανέβει περισσότερο. Όλα εξαρτώνται πως θα πάει η ομάδα και ο ίδιος ο παίκτης. Εμένα ως παίκτης ο Αουγκούστο μου αρέσει, δίνει μια ισορροπία στο γήπεδο, τρέχει, παλεύει και μαρκάρει», είπε ο Βέλα Τζούνιορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Stop" Κορδόν-Μαρτίνεθ για Τορουναρίγκα, δυνατά άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα - "Χαλάστρα" Οκαφόρ σε Παυλίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags