Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν τα... παρατάει για Αουγκούστο η Ναντ - Νέες "σειρήνες" με δημοσίευμα από τη Γαλλία!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-30 20:38:00

Δεν τα... παρατάει για Αουγκούστο η Ναντ - Νέες "σειρήνες" με δημοσίευμα από τη Γαλλία!

Sportdog Team
Δεν τα... παρατάει για Αουγκούστο η Ναντ - Νέες "σειρήνες" με δημοσίευμα από τη Γαλλία!

Η γαλλική ομάδα έχει ήδη κάνει δύο προτάσεις για τον Βραζιλιάνο μέσο, με τον ΠΑΟΚ να τις αρνείται, όμως φαίνεται ότι είναι έτοιμη να επανέλθει για να τον κάνει δικό της.

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται το ενδιαφέρον της Ναντ για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και παρά το γεγονός ότι ο Δικέφαλος του Βορρά αρνήθηκε δύο προτάσεις που έγιναν η L' Equipe σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι η γαλλική ομάδα είναι έτοιμη να επανέλθει.

«Η Ναντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μποαβίστα για την απόκτηση του Σιντόζιε Αβαζιέμ, ενώ στα σκαριά είναι και η μεταγραφή του μέσου του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο» αναφέρει χαρακτηριστικά η Equipe και προσθέτει:

«Ο 26χρονος Νιγηριανός έπαιξε για την Ναντ τη σεζόν 2017-2018. Έχει ήδη συμφωνήσει σε ότι αφορά το συμβόλαιο του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες της Ναντ εξακολουθούν να ελπίζουν να οριστικοποιήσουν την άφιξη του Βραζιλιάνου μέσου από τον ΠΑΟΚ, Ντάγκλας Αουγκούστο. Πρόσφατα αναβάθμισαν την πρότασή τους», αναφέρει το δημοσίευμα των Γάλλων για τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουρμούρα στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ! Πληροφορία για Λουτσέσκου και ομάδα της Αραβίας - "Δίνουν πολλά λεφτά" - Πότε θα φύγει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags