Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Παλαίμαχος του ΠΑΟ μιλάει για όλα - "Μπορούν την πρόκριση ΠΑΟΚ και Άρης" - Ατάκες για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-03 09:47:00

Παλαίμαχος του ΠΑΟ μιλάει για όλα - "Μπορούν την πρόκριση ΠΑΟΚ και Άρης" - Ατάκες για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ

Sportdog Team
Παλαίμαχος του ΠΑΟ μιλάει για όλα - "Μπορούν την πρόκριση ΠΑΟΚ και Άρης" - Ατάκες για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Πράσινων όπου και μίλησε για τις μάχες των Κίτρινων και του Δικεφάλου του Βορρά στην Ευρώπη, αλλά και τις προβλέψεις του ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Νίκος Καρούλιας: Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Άρη στο Conference League μίλησε ο παλαίμαχος άσος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ενώ αναφέρθηκε και στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

«Πιστεύω οι ελληνικές ομάδες μπορούν να περάσουν στον επόμενο γύρο. Μπορεί να ανατρέψει το σκορ ο ΠΑΟΚ και ο Άρης να πάρει την πρόκριση».

Για το πρωτάθλημα: «Θα έχουμε και φέτος ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό είναι προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πέρυσι είχαμε το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών, ήταν δίκαιο γιατί για τη διαιτησία δεν μπορεί να μιλήσει κανείς, δεν βοηθήθηκε καμία ομάδα. Η ΑΕΚ δίκαια πήρε το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός «έσκασε» λόγω των εναλλακτικών που δεν είχε», είπε ο Νίκος Καρούλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα κάνει διαφορά στον ΠΑΟ! Τον ξέρει ο Γιοβάνοβιτς - Έτσι τον "έχασε" ο Ολυμπιακός - Deal 8 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags