Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια και Σαμάτα - Αυτό πρέπει να προσέξει στο Ισραήλ
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-03 18:43:00

Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια και Σαμάτα - Αυτό πρέπει να προσέξει στο Ισραήλ

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια και Σαμάτα - Αυτό πρέπει να προσέξει στο Ισραήλ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε στον αγώνα ρεβάνς κόντρα στη Μπεϊτάρ και τις επιλογές που πρόκειται να κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Γιώργος Τουρσουνίδης: Για τον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ στο Ισραήλ, αλλά και τα διλήμματα του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αρχική ενδεκάδα, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Στη Σέντρα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά.

Για το δίλημμα του Λουτσέσκου για το δεξί άκρο της άμυνας είπε: ''Με κλειστά μάτια θα επέλεγα τον Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος είναι ένας εμβληματικός ποδοσφαιριστής με τεράστια προσφορά και είναι αρχηγός με κεφαλαία γράμματα. Αισθάνεται ΠΑΟΚ και είμαστε όλοι χαρούμενοι που υπάρχουν τέτοιοι παίκτες στον σύλλογό μας. Του εύχομαι να είναι υγιής και θα πάρει τις συμμετοχές που πρέπει τη φετινή σεζόν. Ο Αντρέ είναι έμπειρος και ο κατάλληλος παίκτης για τέτοια παιχνίδια όπως αυτό της Πέμπτης στο Ισραήλ. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι αλλά για να τον σκέφτεται ο Ραζβάν σίγουρα είναι έτοιμος να βοηθήσει και να προσφέρει. Μεταδίδει πολλά ως ποδοσφαιριστής εκτός από την απόδοσή του. Άλλωστε γι΄ αυτό είναι και ο αρχηγός''.

Για το αν ο Σαμάτα πρέπει να ξεκινήσει βασικός στον επαναληπτικό: ''Από τα 20 λεπτά που αγωνίστηκε στην Τούμπα έδειξε καλά στοιχεία. Δεν μπορείς όμως να τον κρίνεις από μόλις μία συμμετοχή 20 λεπτών. Ο Σαμάτα είναι ένας ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής, έχει διάθεση, θέληση να δείξει πράγματα και με βάση τις επιλογές που έχει ο κ. Λουτσέσκου πιστεύω ότι είναι η πιο αξιόπιστη λύση''.

Για το το πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στο Ισραήλ: ''Με αυτά που είδαμε στην Τούμπα η Μπεϊτάρ είναι μία μέτρια ομάδα. Όσον αφορά το ματς της Πέμπτης νομίζω θα δούμε μια άλλη εικόνα από την πλευρά της παίζοντας και μπροστά στον κόσμο της. Όμως η πρόκριση εξαρτάται καθαρά από την εικόνα που θα έχει ο ΠΑΟΚ. Αν ο Διέφαλος μπει με πάθος, διάθεση και βγάλουν οι παίκτες του την προσωπικότητά τους τότε ο ΠΑΟΚ θα περάσει στην επόμενη φάση. Θα είναι κρίσμα να αποκλειστεί από μία τέτοια ομάδα. Τονίζω ότι ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να προκριθεί'', είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags