Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο παίκτης που θέλουν σαν... τρελοί για αντί-Ρέαμπτσιουκ στο λιμάνι - 3 "χτυπήματα", ένας "κλεισμένος"! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-07 08:44:00

Ο παίκτης που θέλουν σαν... τρελοί για αντί-Ρέαμπτσιουκ στο λιμάνι - 3 "χτυπήματα", ένας "κλεισμένος"! (Vid)

Sportdog Team
Ο παίκτης που θέλουν σαν... τρελοί για αντί-Ρέαμπτσιουκ στο λιμάνι - 3 "χτυπήματα", ένας "κλεισμένος"! (Vid)

Οι Ερυθρόλευκοι τελείωσαν και την μεταγραφή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και στρέφονται στις υπόλοιπες περιπτώσεις που τους απασχολούν.

Προσπάθεια να "κλείσει" τον Σέρχι Καρντόνα της Λας Πάλμας κάνει τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός και μάλιστα έχει επικεντρωθεί στην περίπτωσή του, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά και παρότι η πρώτη πρόταση 2 εκατ. ευρώ δεν έγινε δεκτή, στο Φάληρο ευελπιστούν ότι με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ θα γίνει το deal.

Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν θέλουν σαν... τρελοί τον 24χρονο αριστερό μπακ, προορίζοντάς τον για αντί-Ρέαμπτσιουκ, καθώς ο τελευταίος "έκλεισε" στην Σπαρτάκ Μόσχας. Πάντως, για τον Καρντόνα υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Ισπανίας, ενώ και η Λας Πάλμας του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης για τέσσερα χρόνια με αυξημένες αποδοχές.

Την ίδια ώρα οι Ερυθρόλευκοι έχουν στο "κάδρο" και τις περιπτώσεις των εξτρέμ, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις για τον άσο της Θέλτα, Φράνκο Τσέρβι, ενώ όπως αναφέρουν και από την Σλοβενία, φαίνεται να υπάρχει συμφωνία Ολυμπιακού-Μάριμπορ για τον Κροάτη ακραίο, Ιβάν Μπρνιτς.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπαιξε μόλις επτά λεπτά στον Ολυμπιακό και πωλείται έξι εκατομμύρια - Τα διπλά χρήματα από Ζινκερνάγκελ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags