Facebook Pixel Ατάκες Κυριάκου για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ - "Στο τέλος θα έχουμε..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-20 20:18:00

Ατάκες Κυριάκου για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ - "Στο τέλος θα έχουμε..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ξεκάθαρος ο Κυριάκος Κυριάκος για τις μεταγραφικές επιδιώξεις του Δικεφάλου. Δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για τα θλιβερά επιεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ στο τέλος των μεταγραφών εξέφρασε ο Κυριάκος Κυριάκος μιλώντας στην κάμερα της NOVA πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ενίσχυση του Δικεφάλου, υπογραμμίζοντας πως: «Το σχέδιο που μίλησα αρχές Ιουνίου ήταν για ποιοτική αναβάθμιση και με τις λιγότερες δυνατές αλλαγές στο ρόστερ. Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει και θεωρώ ότι όσοι ήρθαν αναβαθμίζουν το ρόστερ μας. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι με το ρόστερ. Και παίκτες που δεν θέλαμε να φύγουν, έφυγαν και παίκτες που θέλουμε να φέρουμε, δεν έχουν έρθει. Πιστεύω όμως ότι στο τέλος των μεταγραφών θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ».

Αναφορικά με την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Χάιντουκ, τόνισε: «Έχει μεγάλη σημασία η πρόκριση, οι ομάδες δεν ειναι έτοιμες αυτό το διάστημα. Δεν υπάρχει ενθουσιασμός, η δουλειά δεν έχει γίνει ακόμη. Έχουμε έναν ακόμα αντίπαλο για να μπούμε στους ομίλους. Ο κόσμος μας έδειξε την στήριξή του την Πέμπτη και ηταν ένας λόγος που ξεπερασάμε πολλά προβλήματα κατά την διάρκεια του αγώνα με την Χάιντουκ.

Είναι λιγο πιο δύσκολο το κοινό του ΠΑΟΚ και οι εξετάσεις ειναι πάντα πιο δύσκολες. Έτσι ειναι τα πράγματα όμως στο ποδόσφαιρο, δίνουμε εξετάσεις σε κάθε παιχνίδι. Είναι δύσκολα παιχνίδια και συνεχόμενα. Στο σημερινό με τον Αστέρα έχουμε αρκετές ελλείψεις κόντρα σε μια ομάδα που πάντα μας δυσκολεύει. Θέλουμε να εξαντλήσουμε τις δυνάμεις μας και τις δυνατότητές μας για να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους αλλά και το 2/2 στο πρωτάθλημα».

Για το τραγικό συμβάν στην Αθήνα: «Τα επεισόδια με πρόσχημα τις ομάδες, είναι άθλια, ανατριχιαστικά. Εξίσου άθλιο το πως ως κοινωνία αντιμετωπίζουμε τέτοια γενονότα. Στο ποδόσφαιρο, ο στόχος μας θα πρέπει να είναι να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που θα μπορούν να το παρακολουθούν φίλαθλοι και των δυο ομάδων, που θα μπορούν να κινούνται με άνεση ανά την Ελλάδα».

Για τις προκρίσεις των ελληνικών ομάδων: «Αυτό που βλέπουμε στην Ευρώπη φέτος από τις ελληνικές ομάδες ειναι αποτέλεσμα από το ανταγωνιστικό περσινό πρωτάθλημα. Ειναι ο λόγος που οι ομάδες μπήκαν πιο έτοιμες στα προκριματικά, το ότι όλες ψάχνουν να βρουν λύσεις και να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags