Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ντου" Κράσνονταρ για κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού - Πιέζει ο Ίβιτς να κλείσει... απόψε - Έδωσαν 12 εκατ.
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-14 12:40:00

"Ντου" Κράσνονταρ για κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού - Πιέζει ο Ίβιτς να κλείσει... απόψε - Έδωσαν 12 εκατ.!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ντου" Κράσνονταρ για κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού - Πιέζει ο Ίβιτς να κλείσει... απόψε - Έδωσαν 12 εκατ.!

Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση των Ρώσων, όμως επιμένουν. Ένα μικρό... θρίλερ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει τις επόμενες ώρες, καθώς υπάρχει κινητικότητα για έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, με την προθεσμία για τις μεταγραφές να μην έχει κλείσει ακόμα. 

Ολυμπιακός - Πεπ Μπιέλ: Φωτιά έχει ανάψει στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών η πληροφορία ότι η Κράσνονταρ του Βλάνταν Ίβιτς έφτασε στην πόρτα τού συλλόγου και προσπάθησε να αποκτήσει τον Ισπανό εξτρέμ. Η πρόταση, μάλιστα, των Ρώσων χαρακτηρίστηκε ως "δελεαστική", παρόλα αυτά οι Ερυθρόλευκοι την απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Κι εδώ αξίζει να κάνουμε λίγα βήματα πίσω, να πάμε στο καλοκαίρι του 2022, όταν ο Ολυμπιακός είχε δαπανήσει 6 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει από την Κοπεγχάγη τον 26χρονο (τότε) εξτρέμ, προκειμένου να του δώσει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού. Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, αλλά σε γενικές γραμμές ο Μπιέλ τα πήγε πολύ καλά το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στο Λιμάνι, εμφανίστηκε "πεσμένος" μετά τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ (πολλοί παίκτες παρουσιάστηκαν επηρεασμένοι από αυτή την παρατεταμένη χειμερινή διακοπή), χωρίς ποτέ να ξαναπιάσει τα στάνταρ απόδοσης του πρώτου διαστήματος.

Για αυτό και το φετινό καλοκαίρι υπήρχε η εντύπωση ότι οι Πειραιώτες θα πουλούσαν τον Μπιέλ σε όποια ομάδα έδινε το ποσό που είχαν δαπανήσει για την απόκτησή του: Δηλαδή 6 εκατ. ευρώ. Μόνο που τέτοια πρόταση δεν βρέθηκε ποτέ, την ώρα που ο Μπιέλ έκανε μια καλή προετοιμασία και (πρόσφατα είχαμε γράψει ξανά ότι) είναι πολύ ανεβασμένος αυτό το διάστημα στου Ρέντη - Μαζί με τους Μασούρα και Ρέτσο. Μπορεί αυτός ο λόγος από μόνος του να φτάνει για την μη παραχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ειδικά από τη στιγμή που μεσοεπιθετικά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει πολλές λύσεις στη διάθεσή του;

Αρχικά να θυμίσουμε ότι το market value τού παίκτη παραμένει στα 6 εκατ. ευρώ, άρα η επένδυση που είχε γίνει το καλοκαίρι του 2022 δεν έχει απαξιωθεί λόγω της κακής εικόνας που είχε στο δεύτερο μισό της σεζόν ο παίκτης. Επίσης, το γεγονός ότι είναι αριστεροπόδαρος παίζει σημαντικό ρόλο, όπως και η κοινή καταγωγή/γλώσσα με τους Μαρτίνεθ και Κορδόν - Άρα, φέτος, είναι πιο εύκολο να αισθανθεί μεγαλύτερη ασφάλεια και να αποδώσει καλύτερα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι πολύ δύσκολα πηγαίνουν πλέον Ευρωπαίοι στο ρωσικό ποδόσφαιρο, κάτι που από τη μία έχει ρίξει το επίπεδο και από την άλλη δείχνει το πώς σκέφτεται ένας ποδοσφαιριστής που έχει φιλοδοξίες.

"Το οικονομικό δεν ξέρω αν θα ήταν πρόβλημα, οι Ρώσοι έχουν λεφτά - Για τον επιθετικό τους έδωσαν 12 εκατ. ευρώ, αν ήθελα να δώσουν 6 εκατ. ευρώ για τον Μπιέλ θα το έκαναν", ανέφερε στο sportdog πηγή που γνωρίζει άριστα την μανατζερική πιάτσα στη Ρωσία.

Η πρόταση που έφτασε στα γραφεία τού Ολυμπιακού, πάντως, δεν ήταν πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ, για αυτό και απορρίφθηκε από τους Πειραιώτες. Σε ποιο ύψος θα μπορούσαν να φτάσουν οι Ρώσοι είναι άλλη κουβέντα. Γιατί αν η πρόταση ήταν 5+ εκατ. ευρώ στα μέσα Σεπτέμβρη (η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία λήγε σε λίγες ώρες) και μπορούσε κάποιος να "ψήσει" τον παίκτη να παίξει μπάλα στη Ρωσία, τότε τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τέλος από Ολυμπιακό παίκτης 4 εκατομμυρίων - Τον δίνει ο Μαρινάκης μετά το πρώτο "όχι" - Πάει αεροδρόμιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags