Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρομερές ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟ - "Παικταράς ο Κωνσταντέλιας - Μπορεί τον τίτλο ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-27 17:52:00

Τρομερές ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟ - "Παικταράς ο Κωνσταντέλιας - Μπορεί τον τίτλο ο ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟ - "Παικταράς ο Κωνσταντέλιας - Μπορεί τον τίτλο ο ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που είχε περάσει και από τους Πράσινους και αναφέρθηκε στην εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά και στις εμφανίσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Χρήστος Δημόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος επιθετικός που αγωνίστηκε τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στον Δικέφαλο του Βορρά και αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και τον Κωνσταντέλια, τον οποίο χαρακτήρισε παικταρά.

Ο κόσμος εκτιμάει, πιστεύω ότι θα μας εκλέξουν οι πολίτες. Είμαι μπουκαδόρος. Ο δήμαρχος ο Αντωνακόπουλος λέει, έπαιζε ο φονιάς σέντερ φορ, πρέπει να παίξουμε και εμείς σέντερ φορ. Και με αυτό το μότο προχωράμε.

Είναι κάποια χωριά που δεν ξέρουν οι άνθρωποι τι συνέβη στο παρελθόν. Θα δώσουμε μάχη. Εκεί στα καφενεία, και εγώ κερνάω και οι συγχωριανοί μου κερνάνε.

Η ακρίβεια πάντως είναι το μεγάλο θέμα που πρέπει να μας απασχολεί. Είμαι επί τέσσερα χρόνια στον Δήμο Πύργο. Και βάζουμε εκ νέου με τον Τάκη Αντωνακόπουλο, στον δήμο Πύργου Ηλείας. Εάν με το καλό μας εκλέξουν οι πολίτες, τότε μπορεί να πάω σαν αντιδήμαρχος αθλητισμού.

Εάν συμβεί αυτό, θα φέρω εδώ τις τρείς ομάδες που έπαιξα, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό για τουρνουά. Με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Όσο για τον ΠΑΟΚ; Ο Κωνσταντέλιας είναι παικταράς. Μεγάλος παίκτης. Πρέπει όμως να έχει διάρκεια. Φέτος ο ΠΑΟΚ μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να πάρει το πρωτάθλημα. Έκανε μία τέτοια ανατροπή στο Ελσίνκι, στην πρώτη ομάδα της Φινλανδίας; Αυτή η ανατροπή δείχνει τις δυνατότητές του.

Πάντως όλοι οι μεγάλοι, πιστεύω ότι έχουν τις ίδιες πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Δεν μιλάω σαν πολιτικός. Και πέρυσι δεν μασούσα τα λόγια του. Φέτος μπορεί να κάνει πράγματα,

Για τον Σαμάτα τι να πω;  Είναι καλός παίκτης, το θέμα είναι να δείξει στοιχεία στον ΠΑΟΚ. Να βάλει γκολ.

Εν όψει του Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ θα σας πω. Στην Αθήνα, έχουν παράπονα από την διαχείριση που έκανε ο Γιοβάνοβιτς. Προηγήθηκε με 1-0 με αντίπαλο την ΑΕΚ και έπρεπε να πιέσει και για δεύτερο γκολ. Πως θα παίξει κόντρα στην Τρίπολη; Και ύστερα κόντρα στον ΠΑΟΚ που έχει τρομερή ομάδα;”, είπε ο Χρήστος Δημόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κορδόν έφερε 25 εκατομμύρια στο Λιμάνι με 26 συμφωνίες - Ο τελευταίος που διώχνει ο Μαρτίνεθ και δεν φεύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags