Facebook Pixel Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Λατινική Αμερική - Σφήνα… ΠΑΟΚτσή, συμβόλαιο 4.2 εκατ. - 263 ματς, 95 γκολ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-02 10:00:00

Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Λ. Αμερική - Συμβόλαιο 4.2 εκατ., σφήνα… ΠΑΟΚτσή - 263 ματς, 95 γκολ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Λ. Αμερική - Συμβόλαιο 4.2 εκατ., σφήνα… ΠΑΟΚτσή - 263 ματς, 95 γκολ!

Στο Λιμάνι κυνηγούν μία δύσκολη και πανάκριβη περίπτωση! Μπορεί το μεταγραφικό παζάρι να έκλεισε πριν λίγα 24ωρα, ωστόσο οι Πειραιώτες ήδη ετοιμάζουν το επόμενο μεγάλο τους χτύπημα για τον Γενάρη. Πρόκειται για παίκτη ελεύθερο, ωστόσο υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός

Αν ο Γκουστάβο Σκάρπα μπορεί να θεωρηθεί ο ευσεβής πόθος που πραγματοποιήθηκε, ο Μπρούνο Ενρίκε είναι το νέο σίριαλ από Βραζιλία μεριά για τον Ολυμπιακό. Και εξηγούμαστε. Ο 32χρονος άσος έχει απασχολήσει τους Πειραιώτες εδώ και καιρό, με την περίπτωσή του να μπαίνει στην άκρη λόγω απόκτησης του Όλα Σολμπάκεν. Για την ακρίβεια, η υπόθεση του Ενρίκε ''πάγωσε'' για λίγες ημέρες και πλέον ο Ολυμπιακός κάνει τη μεγάλη επιστροφή και θέλει να τον αποκτήσει.

Ο Μπρούνο φέτος έχει 7 γκολ και 1 ασίστ. Στη Βραζιλία έχει με τη Φλαμένγκο 196 αγώνες με 78 γκολ. Στη Σάντος είχε 67 ματς με 12 γκολ και 16 ασίστ. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε και στην Βόλφσμπουργκ με την οποία έγραψε μόλις 17 συμμετοχές. Παίκτης με πλούσιο βιογραφικό, εμπειρία και παραστάσεις από Ευρώπη και έτοιμος για το μεγάλο βήμα. Έχει όλο το πακέτο κι αν σκεφτούμε πως το συμβόλαιό του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2023, πρόκειται για ελκυστική περίπτωση.

Κάπου εδώ, όμως, σκάνε τα προβληματάκια. Αυτό που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός είναι πράσινης απόχρωσης. Η Παλμέιρας τον έχει βάλει στο μάτι και πληροφορίες από την χώρα του καφέ αναφέρουν πως η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, θα τον κάνει δικό της. Οι πηγές αποκαλύπτουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που προκαλεί ίλιγγο και δεν μπορεί να ''ματσάρει'' η ελληνική ομάδα.

Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε δια της τεθλασμένης τις φήμες, αναρτώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φανέλα της Παλμέιρας. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πάντως, δεν έχουν κλείσει ακόμα το δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του 32χρονου άσου και προετοιμάζουν την τελειωτική κίνηση που θα καθορίσει αν ο Μπρούνο Ενρίκε θα πάρει το δρόμο του Σκάρπα ή αν θα σμίξει με τον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική ντροπή! Το ποδοσφαιρικό ΧΑΟΣ που "ανοίγει" δρόμο στην Τουρκία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags