Facebook Pixel Αγγλία: Απίστευτη επίθεση από πρόεδρο - προπονητή στους πάικτες - "Γα@@@@@@@, ήταν ένα μάτσο σκ@@@" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-15 17:33:00

Απίστευτη επίθεση από πρόεδρο - προπονητή στους πάικτες - "Γα@@@@@@@, ήταν ένα μάτσο σκ@@@" (vid)

Sportdog Team
Απίστευτη επίθεση από πρόεδρο - προπονητή στους πάικτες - "Γα@@@@@@@, ήταν ένα μάτσο σκ@@@" (vid)

Τρομερή κριτική στους παίκτες της ομάδας του έκανε πρόεδρος αγγλικού συλλόγου μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του FA Cup χρησιμοποιώντας μάλιστα πολύ σκληρή γλώσσα.

Μαρκ Γουάιτ: Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος και προπονητής των Ντόρκινγκ Γουόντερερς, ομάδα 5ης κατηγορίας στην Αγγλία, μιας και η ομάδα του έχασε με 2-0 από την Χόρσχαμ, ομάδα της 7ης κατηγορίας, και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του FA Cup.

«Αξίζουν εντελώς να βρίσκονται στην κλήρωση και ελπίζω να κερδίσουν κάτι εκπληκτικό που θα τους αλλάξει τη ζωή, ώστε οι «γα@@@@@@@ σκ@@@@@ς οι παίκτες μου να πάρουν ένα γα@@@@@@ο μάθημα.Σας λέω ένα πράγμα. Πάντα σηκώνω το χέρι μου (σ.σ δηλαδή παραδέχομαι το λάθος μου).

Δεν είναι θέμα διαθέσιμων ποδοσφαιριστών, τραυματισμών, του ποιος επέστρεψε και ποιος όχι. Δεν έχει να κάνει καθόλου με αυτό. Είναι γεγονός η ομάδα απογοήτευσε 100% το κοινό της. Κάποιες φορές βάζω το τιμ να αναλάβει την ευθύνη, μέρος της ευθύνης, λίγη ευθύνη, ο,τιδήποτε… Σήμερα, ωστόσο, ένα μάτσο παίκτες ήταν απολύτως σκ@@@», είπε ο Μαρκ Γουάιτ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟ, ούτε μόνος του 1ος ο ΠΑΟΚ - Καμπανάκι με τον Φωστήρα της Σερβίας για Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags