Facebook Pixel Τάκης Λεμονής: Αποθέωσε Έλληνα διεθνή ο Λεμονής - "Είναι σύγχρονος παίκτης - Αν είχε ξένο όνομα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-16 22:10:00

Αποθέωσε Έλληνα διεθνή ο Λεμονής - "Είναι σύγχρονος παίκτης - Αν είχε ξένο όνομα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς" (vid)

Sportdog Team
Αποθέωσε Έλληνα διεθνή ο Λεμονής - "Είναι σύγχρονος παίκτης - Αν είχε ξένο όνομα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς" (vid)

O Έλληνας τεχνικός μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ σχετικά με τον αγώνα της Εθνικής με την Ολλανδία και μεταξύ άλλων αποθέωσε διεθνή ποδοσφαιριστή.

Τάκης Λεμονής: Για την Εθνική ομάδα και τον αγώνα με την Ολλανδία μίλησε ο Έλληνας τεχνικός στην εκπομπή της ΕΡΤ, όπου μεταξύ άλλων αποθέωσε και τον Γιώργο Μσούρα για τις εμφανίσεις του τόσο με τη Γαλανόλευκη, όσο και με τον Ολυμπιακό.

«Θέλω να σταθώ στον Γιώργο Μασούρα διότι θεωρούσα ότι αδικείται πολύ από πλευράς φιλάθλων και γενικά. Ένας σύγχρονος και προικισμένος παίκτης. Το μόνο που του λείπει για την καριέρα του είναι ξένο όνομα. Έχει βρει τη δύναμη να δείξει το τι μπορεί να καταφέρει και χαίρομαι πολύ για αυτό. Ο Γιώργος πάντα ήταν μέσα στο γκολ. Τον περασμένο χρόνο δεν υπήρχε η κατάλληλη ψυχολογία και αυτό είναι το Α και το ΩΜΕΓΑ. Επαναλαμβάνω του λείπει ένα ξένο όνομα αλλιώς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα», είπε ο Τάκης Λεμονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Αμπάντα - Στη Μίλαν μέχρι το 2022 ο... νέος Μαζουακού - 2ος πίσω από Φορτούνη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags