Facebook Pixel Άρης: Απίστευτο! Στα... αζήτητα μεγάλο όνομα που έφυγε από τον Άρη - Ένα βήμα πριν σταματήσει το ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-27 18:26:00

Απίστευτο! Στα... αζήτητα μεγάλο όνομα που έφυγε από τον Άρη - Ένα βήμα πριν σταματήσει το ποδόσφαιρο

Sportdog Team
Απίστευτο! Στα... αζήτητα μεγάλο όνομα που έφυγε από τον Άρη - Ένα βήμα πριν σταματήσει το ποδόσφαιρο

Μπορεί η μεταγραφή του ξένου ποδοσφαιριστή στους Κίτρινους να έκανε... ντόρο σε όλη την Ευρώπη, όμως μετά την αποχώρησή του αναζητά ακόμα τον νέο του σταθμό, με το ενδεχόμενο να αποσυρθεί να είναι πλέον πολύ μεγάλο.

Ζερβίνιο: Χωρίς ομάδα συνεχίζει να είναι ο Ιβοριανός επιθετικός μετά την αποχώρησή του από τον Άρη, κάτι που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον Μέσων του εξωτερικού, αναφέροντας ότι τα σωματικά προβλήματα βάζουν εμπόδια στον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ενώ ο ίδιος δεν έχει κρύψει ότι θέλει να δώσει το παρών στο προσεχές Κόπα Άφρικα.

Ονειρεύεται να παίξει στο CAN 2023 στην Ακτή Ελεφαντοστού και θέλει να ενταχθεί σε μια ομάδα για να δώσει στον εαυτό του περισσότερες ευκαιρίες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Africafoot, ο Ιβοριανός αντιμετωπίζει σωματικά προβλήματα που τον εμποδίζουν να επιστρέψει στα γήπεδα”, αναφέρουν χαρακτηριστικά τα Μέσα στο εξωτερικό για τον Ζερβίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο ο Γιοβάνοβιτς κατάλαβε γιατί άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα - "Εμμονή" με Αϊτόρ, "εξαφάνισε" Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags