Facebook Pixel Ζέκα: ''Να σταματήσουν να μου δίνουν το περιβραχιόνιο - Θέλω να έχω περισσότερο χρόνο''
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-29 22:51:00

Φοβερός Ζέκα: ''Να σταματήσουν να μου δίνουν το περιβραχιόνιο - Θέλω να έχω περισσότερο χρόνο''

Sportdog Team
Φοβερός Ζέκα: ''Να σταματήσουν να μου δίνουν το περιβραχιόνιο - Θέλω να έχω περισσότερο χρόνο''

Ο μέσος του Παναθηναϊκού σχολίασε την επικράτηση της ομάδας του απέναντι στον Πανσερραϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στο... καυτό θέμα του περιβραχιόνιου.

Οι πράσινοι πήραν το τρίποντο κόντρα στους νεοφώτιστους, σε ένα ματς όπου ο Κάρλος Ζέκα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά την κόκκινη που είχε δεχθεί απέναντι στον Ατρόμητο. Ο μέσος του Τριφυλλιού μόλις μπήκε στον αγώνα αρνήθηκε το περιβραχιόνιο, το οποίο τελικά φόρεσε με απαίτηση του Ρούμπεν Πέρεθ. Ο ίδιος σχολίασε το αστείο περιστατικό και τόνισε ότι αυτό πρέπει να... σταματήσει.

Όσα δήλωσε ο Κάρλος Ζέκα:

“Κάνουμε το παιχνίδι εύκολο. Είναι δύσκολο παιχνίδι είχαν κατοχή και 'κάναν ευκαιρίες, αυτό που έχει αλλάξει είναι πως έχει πολλές επιλογές ο προπονητής, η ομάδα θέλει να κερδίζει και το δείχνει. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίζουμε αυτά τα ματς. Εγώ είμαι εδώ να βοηθήσω, δε με πειράζει που θα παίξω. Θέλω να έχω παραπάνω χρόνο, δουλεύω κάθε μέρα, δε με νοιάζει που θα παίζω γύρισα να βοηθάω την ομάδα και τίποτε άλλο.

Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που μου 'δώσαν το περιβραχιόνιο. Ξέρουν τα παιδιά τι άνθρωπος είμαι και πόσο δουλεύω, εγώ ήθελα να το πάρει ο Ρούμπεν γιατί αυτό είναι το σωστό και πρέπει να σταματήσουν να μου το δίνουν!”.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags