Facebook Pixel Super 3: Ανακοίνωση... βόμβα από Super 3 κατά της Αστυνομίας - "Ύποπτος ο ρόλος σας-Αποφασίσατε να στήσετε παγίδα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-01 15:41:00

Ανακοίνωση... βόμβα από Super 3 κατά Αστυνομίας - "Ύποπτος ο ρόλος σας - Αποφασίσατε να στήσετε παγίδα"

Sportdog Team
Ανακοίνωση... βόμβα από Super 3 κατά Αστυνομίας - "Ύποπτος ο ρόλος σας - Αποφασίσατε να στήσετε παγίδα"

Με αφορμή τα οπαδικά επεισόδια που έλαβαν χώρο στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες οι οργανωμένοι οπαδοί των Κίτρινων εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ρίχνουν τα βέλη τους κατά της αστυνομίας.

Super 3: Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Κυριακής (29/10) στην περιοχή Βούλγαρη με οπαδούς του ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας ότι ήταν σε άμυνα, ενώ ρίχνουν τα... βέλη τους στην Αστυνομία και την Αθλητική Βία για την στάση που κράτησαν.

«Με έκπληξη διαβάσαμε τα γνωστά κέντρα κονιορτοποίησης και τσαλαπατήματος χαρακτήρων να προσπαθούνε να μας πείσουνε τις τελευταίες ώρες και συγκεκριμένα από το μεσημέρι της Κυριακής ότι οπαδοί του ΑΡΗ επιτέθηκαν σε ανυποψίαστους φίλους του συμπολίτη, οι οποίοι όλως τυχαίως αποφάσισαν λίγες ώρες πριν το παιχνίδι μπάσκετ μεταξύ ΑΡΗ και αεκ να περάσουν απο τη Βούλγαρη.

Οπαδοί της ομάδας μας όντες αριθμητικά κατά πολύ λιγότεροι προσπάθησαν να τους απωθήσουν και σήμερα 9 εξ αυτών κατηγορούνται για κακούργημα.

Και ρωτάμε ποιο είναι το κακούργημα, όταν προσπαθείς να προστατέψεις τον εαυτό σου, από ομάδα ατόμων, η οποία σου επιτίθεται με προφανή σκοπό να σου κάνει ζημιά.

Ποιο είναι το κακούργημα, όταν σε όλη αυτή τη διαδρομή κανένας δεν θεώρησε ότι πρέπει να τους σταματήσει, ίσα-ίσα η αθλητική βία παρακολουθούσε καθ’ όλη τη διάρκεια την ανενόχλητη πορεία τους, χωρίς να μπούνε στον κόπο να ειδοποιήσουν τη δίκυκλη αστυνόμευση, όπως κάνουνε και έχει αποδειχθεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις με εμάς.

Τυπάκια της αθλητικής βίας, που αποφασίσατε να στήσετε αυτή τη παγίδα, ως εδώ και μην παρέκει.

Από εδώ και στο εξής, θα μας βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας, γιατί ο ρόλος σας είναι ύποπτος.

Καλούμε ΟΛΟ το κόσμο του ΑΡΗ σε εγρήγορση. Αναμένονται οι επόμενες κινήσεις μας.

Όπου υπάρχει δράση, θα υπάρχει και αντίδραση,» αναφέρει ο Super 3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταιγιστικές εξελίξεις στον Άρη - Ο Καρυπίδης με υποψήφιο επενδυτή στο "Κλεάνθης Βικελίδης"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags