Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτη αποθέωση Κωνσταντέλια από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Ομορφιά του ποδοσφαίρου η ντρίμπλα στο Φάληρο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-07 17:05:00

Απίστευτη αποθέωση Κωνσταντέλια από παλαίμαχο ΠΑΟΚ - "Ομορφιά του ποδοσφαίρου η ντρίμπλα στο Φάληρο"

Sportdog Team
Απίστευτη αποθέωση Κωνσταντέλια από παλαίμαχο ΠΑΟΚ - "Ομορφιά του ποδοσφαίρου η ντρίμπλα στο Φάληρο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε στα όσα έκανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Χρήστος Τερζανίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του Δικεφάλου του Βορρά ο οποίος ήταν παρόντας στην προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραίσκάκης» με τέσσερα γκολ, από εκείνη του μακρινού 1976, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-4 με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κούδα, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του με δύο προσωπικά γκολ.

«Το παιχνίδι μου θυμίζει τη δική μας αναμέτρηση από τότε , μόνο που τώρα μείωσε ο Ολυμπιακός σε 2-4. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά , από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πίεζαν όλοι ομαδικά, όλοι μαζί σαν σύνολο. 

Είναι ένα παιχνίδι που γίνεται κάθε 47 χρόνια, αυτό το παιχνίδι ακριβώς, χθες είδαμε μία ομάδα που όλοι ήταν εξαιρετικοί, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τόμας, Ζίβκοβιτς αλλά και η φάση του Κωνσταντέλια που μας χάρισε την ομορφιά του ποδοσφαίρου», είπε ο Χρήστος Τερζανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση έκπληξη Αταμάν για Ναν - Θέλει... Οκπάλα για αντι-Παπαπέτρου - Τα "σκάει" ο Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags