Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποθέωσε Σαμάτα παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Ευφυέστατη γκολάρα - Πάνω από 10.000 κόσμος στη Φρανκφούρτη"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-14 17:59:00

Αποθέωσε Σαμάτα παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Ευφυέστατη γκολάρα - Πάνω από 10.000 κόσμος στη Φρανκφούρτη"

Sportdog Team

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε τόσο στο γκολ του Αφρικανού επιθετικού, όσο και στον κόσμο που θα είναι στο πλευρό της ομάδας κόντρα στην Άιντραχτ.

Χρήστος Δημόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος επιθετικός και μίλησε για τη μάχη στην κορυφή της λίστας των σκόρερ με ταξύ Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Λορέν Μορόν που αριθμούν έξι γκολ, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Αλί Σαμάτα αλλά και στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη με αντίπαλο την Άιντραχτ.

Για το αν θυμάται να έχουν συνυπάρξει παίκτης του ΠΑΟΚ και του Άρη στην κορυφή της λίστας των σκόρερ: «Δεν θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι τέτοιο ξανά, είναι νωρίς να προβλέψουμε το ποιος από τους δύο θα βρεθεί ψηλότερα στη λίστα των σκόρερ. Έχουμε ακόμα δρόμο στο πρωτάθλημα, με τους δύο να έχουν από έξι γκολ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος».

Για τον Αλί Σαμάτα, ανέφερε: «Το θέμα για τον Σαμάτα και τον κάθε ποδοσφαιριστή είναι να έχει διάρκεια στο παιχνίδι του και στο σκοράρισμα. Το χθεσινό ήταν γκολάρα, ήταν ευφυέστατο». 

Για τον ΠΑΟΚ σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει τους τρεις μεγάλους της Αθήνας στην έδρα του, παίζει καλό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι πάει να κάνει πρωταθλητισμό».

Όσο για την αναμέτρηση του Δικεφάλου στη Γερμανία: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί αν παίξει επιθετικά να τους κερδίσει, ειδάλλως αν πάει για την ισοπαλία μπορεί να ηττηθεί κιόλας. Πρέπει να μπει επιθετικά και να διεκδικήσει το διπλό. Εμείς όταν είχαμε παίξει με την Μπάγερν είχαμε 12.000 κόσμο εκτός έδρας, τώρα πιστεύω ότι θα έχει περισσότερο κόσμο από τότε».

Ενώ για τον Τάισον: «Είναι παίκτης κλάσης, το θέμα είναι πόσο θα αντέξουν τα πόδια του, τη μπάλα την ξέρει», είπε ο Χρήστος Δημόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακώς μέτρησε το γκολ του Λιβάι - "Βουτιά" στο Αστέρας-Ολυμπιακός - Χαμός στο Βόλος-Άρης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags