Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η "αδικία" Μαρτίνεθ σε Έλληνα του Ολυμπιακού - Δύο ονόματα στη "μαύρη λίστα" του κόουτς - Έρχονται αλλαγές!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-17 19:45:00

Η "αδικία" Μαρτίνεθ σε Έλληνα του Ολυμπιακού - Δύο ονόματα στη "μαύρη λίστα" του κόουτς - Έρχονται αλλαγές!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η "αδικία" Μαρτίνεθ σε Έλληνα του Ολυμπιακού - Δύο ονόματα στη "μαύρη λίστα" του κόουτς - Έρχονται αλλαγές!

Ποιον... δεν βλέπει ο Ισπανός και οι εξελίξεις ενόψει Ιανουαρίου. Έχοντας δει πλέον στο γήπεδο τους περισσότερους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, είναι φανερό πως στο Λιμάνι έχει γίνει ένα "λάθος" και κινδυνεύει να εξαφανιστεί ένας πολύ χρήσιμος παίκτης.

Ολυμπιακός: Μόνο ικανοποιητικές δεν είναι οι εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό τόσο του Όλα Σολμπάκεν, όσο και του Πεπ Μπιέλ τη φετινή χρονιά, με μεγαλύτερο παράδειγμα τα όσα είδαμε από αυτούς στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, που ήταν απογοητευτικοί. Μάλιστα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ συνεχίζει και τους δίνει ευκαιρίες με το Νορβηγό μέχρι στιγμής να μετράει 9 συμμετοχές στην ενδεκάδα, σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να έχει σκοράρει ή να έχει βγάλει κάποια ασίστ, ενώ ο Ισπανός έχει βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο 15(!) φορές έχοντας σκοράρει δύο φορές και έχοντας μοιράσει μόλις τέσσερις ασίστ, μην θυμίζοντας σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που ήταν πέρσι.

Μάλιστα θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για... εμμονή του Μαρτίνεθ στην χρησιμοποίηση των δύο παικτών και αν κάποιος μπορεί να τον δικαιολογήσει σχετικά με τον Μπιέλ, μιας και είναι παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2027, με την ομάδα να έχει δαπανήσει 6 εκατομμύρια για να τον αγοράσει από την Κοπεγχάγη, κανείς δεν μπορεί να του δώσει δίκιο για τον Σολμπάκεν που μάλιστα η εικόνα του δείχνει πλήρως... αδιάφορη.

Με αυτή την κίνηση ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρόλευκων αδικεί κατάφορα τόσο τον Μπρίνιτς, που έχει ξεχαστεί από όλους πλήρως, αλλά και τον Βρουσάι που τελευταία φορά που τον είδαμε στην ενδεκάδα ήταν το καλοκαίρι στο παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι. Μάλιστα ο Μπρίνιτς είχε φτάσει στο Λιμάνι το καλοκαίρι μέσα σε αποθέωση από τα Μέσα της χώρας, με τον Ολυμπιακό να δίνει στην Μάριμπορ 1,3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι 53 συμμετοχές του με τη Μάριμπορ, με 10 γκολ και 15 ασίστ έκανε τους πάντες να πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν παίκτη που θα δώσει λύσεις, έστω και από τον πάγκο, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Ο 22χρονος από τότε είναι στα... αζήτητα του Ρέντη, χωρίς καμία συμμετοχή, ενώ όπως ακούγεται ο ίδιος δεν θέλει να παίξει με τη δεύτερη ομάδα, δείχνοντας πως θέλει να δοκιμαστεί στα... βαθιά.

Όσον αφορά την υπόθεση του Μάριου Βρουσάι είναι δεδομένα και αυτός αδικημένος από τον Μαρτίνεθ. Ο 25χρονος μέτρησε τέσσερις συμμετοχές σε ισάριθμα παιχνίδια στα προκριματικά του Europa League, με Γκενκ και Τσουκαρίτσκι και μάλιστα δύο γεμάτα 90λεπτα με τους Σέρβους, όμως από τότε... εξαφανίστηκε. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται μεταξύ πάγκου και... εξέδρας, κάτι που σίγουρα προκαλεί πολλά ερωτηματικά μιας και πρόκειται για παίκτη που μπορεί να παίξει τόσο σαν μπακ, όσο και σαν εξτρέμ και να δώσει αρκετές λύσεις, κάτι που φαίνεται να μην συγκινεί τον Ισπανό τεχνικό. Παράλληλα παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Βρουσάι μετράει 99 συμμετοχές, μέχρι σήμερα, με τον Ολυμπιακό, έχοντας 6 γκολ και 8 ασίστ, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και 5 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, κάτι που φέρνει ακόμα περισσότερες απορίες για την μη χρησιμοποίησή του.

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του αγώνες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και η χρονιά είναι πολύ μεγάλη! Αυτό σημαίνει πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αν θέλει οι Ερυθρόλευκοι να φτάσουν μέχρι το... τέλος, θα πρέπει να ανοίξει το ροτέισον της ομάδας, με τις πληροφορίες από του Ρέντη να αναφέρουν ήδη πως μετά τη διακοπή των Εθνικών Μπιανκόν και Ρίτσαρντς αναμένονται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το σίγουρο είναι πως έτσι όπως είναι φτιαγμένοι οι Ερυθρόλευκοι και ξέροντας ότι οι αγώνες είναι συνεχόμενοι, ο Μαρτίνεθ θα πρέπει να δώσει χρόνο σε όλους, μιας και κανείς δεν περισσεύει αυτή τη στιγμή, ενώ και ο ίδιος θα χρειαστεί να έχει σαφή εικόνα από την κατάσταση των παικτών, μιας και ο Γενάρης δεν είναι μακριά και σίγουρα θα υπάρξουν αποχωρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βραζιλία, MLS και Αραβία για Σκάρπα - "Εμπλοκή" Μαρσέλο στο deal - Αλλάζει τους δανεικούς στον Ολυμπιακό!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags