Facebook Pixel Γιώργος Κομίνης: Τρομερές αποκαλύψεις από Κομίνη για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ το 17 - "Άλλαξε η ζωή μου! Απειλούσαν την έγκυο γυναίκα μου"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-18 18:23:00

Τρομερές αποκαλύψεις Κομίνη για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ το 18’ - "Άλλαξε η ζωή μου! Απειλούσαν την έγκυο γυναίκα μου"

Sportdog Team
Τρομερές αποκαλύψεις Κομίνη για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ το 18’ - "Άλλαξε η ζωή μου! Απειλούσαν την έγκυο γυναίκα μου"

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το επεισοδιακό ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα το 2017 και ο Έλληνας διαιτητής που ήταν παρών σε συνέντευξή του μίλησε για όσα έζησε μετά τον αγώνα.

Γιώργος Κομίνης: Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους διαιτητές των τελευταίων χρόνων δεν ήταν άλλος από τον Έλληνα ρέφερι που ήταν παρών στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, το 2017, όταν ακυρώθηκε το γκολ του Μαουρίσιο και επικράτησε... χάος, με τον ίδιο να μιλάει στους Betarades για όσα έζησε εκείνο το βράδυ στην Τούμπα, το φύλλο αγώνα, αλλά και τις απειλές τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα στο  teaser του επεισοδίου ο Γιώργος Κομίνης  λέει ''πήγα στον διοικητή της αστυνομίας γιατί έβλεπα ύποπτες κινήσεις στο σπίτι μου'', ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει ότι δεχόταν απειλές για την εγκυμονούσα σύζυγο του ενώ επέρριψε την ευθύνη στον βοηθό του για το γεγονός ότι έδειξε σέντρα μετά το γκολ του Βαρέλα και στη συνέχεια το ακύρωσε!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags