Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εκτίμηση Νικολογιάννη - Ποιος θα "επιστρατευθεί" για στόπερ σε αρκετά παιχνίδια μέχρι την διακοπή!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-19 16:30:00

Εκτίμηση Νικολογιάννη - Ποιος θα "επιστρατευθεί" για στόπερ σε αρκετά παιχνίδια μέχρι την διακοπή!

Sportdog Team
Εκτίμηση Νικολογιάννη - Ποιος θα "επιστρατευθεί" για στόπερ σε αρκετά παιχνίδια μέχρι την διακοπή!

Τα τελευταία νέα στο "πράσινο στρατόπεδο" εν όψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μεταφέροντας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, μίλησε για τους διεθνείς, αλλά και το φορτωμένο πρόγραμμα που υπάρχει για τον Παναθηναϊκό μέχρι την επόμενη διακοπή για τα Χριστούγεννα.

Αρχικά, τόνισε ότι η αποκατάσταση του τραυματισμού του Πάλμερ-Μπράουν έχει καθυστερήσει και σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια απουσία του Μάγκνουσον, ο Ζέκα θα χρειαστεί να παίξει ακόμη περισσότερα στα επόμενα ματς.

«Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει μείνει με δυο στόπερ, τον Γέντβαϊ και τον Σένκεφελντ μετά τους τραυματισμούς. Είναι μια θέση που μπορεί να παίξει και ο Αράο, αλλά θα χρειαστεί και θα παίξει και ο Ζέκα όπως και με την Κηφισιά».

Μεταξύ άλλων, εντόπισε και τις διαφορές του Παναθηναϊκού με τα παλαιότερα χρόνια, λέγοντας ότι οι πολλοί διεθνείς παίκτες οι οποίοι διεκδικούν την παρουσία τους στο επικείμενο Euro της Γερμανίας με τις εθνικές τους, δείχνουν το σημερινό επίπεδο και την πρόοδο της ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟ - Top ιταλική ομάδα για Ιωαννίδη - Έρχονται με 100 εκατ. μπάτζετ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags