Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού - "Τον Ιούνιο μπορούσα να μείνω, μετά άλλαξαν όλα..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-19 23:07:00

Αποκάλυψη από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού - "Τον Ιούνιο μπορούσα να μείνω, μετά άλλαξαν όλα..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού - "Τον Ιούνιο μπορούσα να μείνω, μετά άλλαξαν όλα..."

Για την αποχώρησή του και τι τελικά συνέβη το καλοκαίρι μίλησε πρώην ξένος ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων, που συνεχίζει την καριέρα του σε γνωστή ομάδα του εξωτερικού.

Παϊτίμ Κασάμι: Δεν πήγε καλά η επιστροφή του Ελβετού στον Ολυμπιακό, μιας και την περασμένη χρονιά μέτρησε μόλις 15 συμμετοχές, με 2 γκολ και 1 ασίστ, κάτι που τον έκανε να αποχωρήσει το καλοκαίρι, με τον 31χρονο να παίζει πλέον στην Σαμπντόρια και τον ίδιο σε συνέντευξη που έδωσε να μιλάει για το τι έγινε στους Ερυθρόλευκους και να κάνει αναφορά και στον Κριστιάν Καρεμπέ.

«Είχαμε μιλήσει τον Ιούνιο, αλλά ο σύλλογος ήταν σε μεταβατικό στάδιο και είχα την επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό. Μετά όλα άλλαξαν εκεί, ήμουν ελεύθερος, μίλησα ξανά στη Σαμπντόρια, είχαν κάποιες αμφιβολίες για το πώς ήμουν σωματικά, αλλά στις εξετάσεις είδαν ότι όλα ήταν εντάξει»

Για τον Καρεμπέ: «Έχω πολύ στενή σχέση μαζί του, από την πρώτη μου φορά που ήμουν στον Ολυμπιακό, το 2015. Μου είπε: "Η Σαμπντόρια έχει φανταστικούς οπαδούς, ζεις για το ποδόσφαιρο, σου αρέσει η πίεση, δεν έχω καμία αμφιβολία: θα τα πας καλά"», είπε ο Παϊτίμ Κασάμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε επενδυτή ο Καρυπίδης - Μεταγραφές, αθλητικό κέντρο, ξενοδοχείο - Ριχνει χρήμα γνωστός πρόεδρος


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags