Facebook Pixel Γιώργος Κούδας: "Φτιαγμένος" ο Κούδας με τον ΠΑΟΚ - "Μπορεί πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη" - Ατάκες για Κωνσταντέλια
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-01 18:07:00

"Φτιαγμένος" ο Κούδας με τον ΠΑΟΚ - "Μπορεί πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη" - Ατάκες για Κωνσταντέλια

Sportdog Team
"Φτιαγμένος" ο Κούδας με τον ΠΑΟΚ - "Μπορεί πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη" - Ατάκες για Κωνσταντέλια

Πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο θρύλος του Δικεφάλου του Βορρά, που με αφορμή τη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ ανέφερε πως φέτος ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.

Γιώργος Κούδας: Ιδιαίτερα αισιόδοξος για τον φετινό ΠΑΟΚ, με αφορμή την εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών της ομάδας, εμφανίστηκε ο παλαίμαχος άσος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με τον ίδιο μάλιστα να αναφέρει ότι η ομάδα είναι ικανή να κατακτήσει το νταμπλ και να φτάσει ψηλά στο Conference League.

-τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη: «Είδα ότι από τα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο γήπεδο. Η Άιντραχτ φάνηκε να το φοβάται πολύ το παιχνίδι και πίστευα πως αν συνεχίζαμε έτσι, θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή εμφάνιση σαν ομάδα, δεν υπάρχουν ένας ή δύο παίκτες που ξεχώρισαν σε σχέση με τους άλλους».

-τη βελτίωση του ΠΑΟΚ: «Βλέπω πως σιγά-σιγά δένει το σύνολο, με τις προσθήκες που έγιναν αργά. Τον τελευταίο μήνα ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια».

-το πού μπορεί να φτάσει ο φετινός ΠΑΟΚ: «Πρέπει να ζητάς πολλά για να παίρνεις αυτά που αξίζεις. Αυτή η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο και να φτάσει στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, αλλά να προχωρήσει κι άλλο στην Ευρώπη».

-τον Κωνσταντέλια: «Είναι ένα ταλέντο που η ολοκλήρωσή του θα έρθει στα 24-25 χρόνια. Να έχει υπομονή και να μην ακούει τις Σειρήνες. Έχει το ταλέντο που αν το καλλιεργήσει πιστεύω πως θα γίνει ένα από τα ονόματα που θα αφήσουν εποχή. Μου θυμίζει τον εαυτό μου σε αυτή την ηλικία. Θα πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα, όπως το σουτ του, αλλά έχει πολλή ποιότητα. Βλέπω στοιχεία που αν δουλέψει θα βελτιωθεί και θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα».

-τον Βιεϊρίνια: «Ο κάθε παίκτης ξέρει τα όριά του. Η ηλικία είναι ένας αριθμός. Εγώ σταμάτησα στα 37-38 μου χρόνια. Εγώ θα του πρότεινα όταν σταματήσει, να πάει 1-2 χρόνια να σπουδάσει και να επιστρέψει για να γίνει σκάουτ ή τεχνικός διευθυντής της ομάδας», είπε ο Γιώργος Κούδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έχει αποφασίσει ο Μαρινάκης για Μαρτίνεθ - Η συνάντηση που θα κρίνει τα πάντα - Ποιος έρχεται στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags