Facebook Pixel Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: ’’Ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε και αδικήθηκε - Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-02 17:20:00

Ξεκάθαρος ο "Τζόλε": "Ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε και αδικήθηκε - Αυτό έγινε στη Ριζούπολη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο "Τζόλε": "Ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε και αδικήθηκε - Αυτό έγινε στη Ριζούπολη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σέρβος θρύλος των ερυθρόλευκων μίλησε για τις κατηγορίες περί διαιτητικής εύνοιας της παλιάς του ομάδας και... ξέκοψε τις φήμες που κυκλοφορούν.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ήταν χειμαρρώδης στις δηλώσεις του στο γνωστό κανάλι του Youtube, των Betarades, και έβγαλε ατάκες αναφορικά με τις αιτιάσεις που έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός για ''σπρώξιμο'' από τη διαιτησία και για όσα του χρεώνονται για το διαβόητο ματς της Ριζούπολης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

Για το αν ευνοήθηκε από τη διαιτησία ο Ολυμπιακός στην εποχή του: ''Νομίζω όλες οι μεγάλες ομάδες και ευνοήθηκαν και αδικήθηκαν. Ας μιλήσουμε γενικώς για όλες τις χώρες. Και ευνοήθηκε και αδικήθηκε ο Ολυμπιακός. Και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Πραγματικά είχαμε πάρα πολύ καλή ομάδα. Κάποιες χρονιές παίρναμε τα πρωταθλήματα γιατί είχαμε την εμπειρία, την τύχη. Πήραμε και στην ισοβαθμία στη Ριζούπολη. Ευνοηθήκαμε και αδικηθήκαμε.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος απέκρουσε στη Μαδρίτη, ο Κολίνα μου έδινε κίτρινες κάρτες. Στο ΟΑΚΑ με Ρεάλ ο Γιαννακόπουλος πέρασε τον Κανιθάρες και του έκοψε πόδια, χέρια και κεφάλι. Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα. Προσπαθείς με κάθε τρόπο όταν είσαι στον αγώνα, υπάρχει αυτή η αδρεναλίνη. Στον Μαραντόνα βγάλαμε το χέρι του Θεού, γιατί μας άρεσε έτσι''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Τσουκαλά: "Να φύγει τώρα ο Μαρτίνεθ, θέλουμε 5 μεταγραφές - Πρέπει όμως ο Μαρινάκης να…" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags