Facebook Pixel Κωνσταντινίδης: ’’Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτοπεποίθηση από την Άιντραχτ - Επιλέγουμε τους καλύτερους παίκτες’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-04 19:22:00

Κωνσταντινίδης: ’’Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτοπεποίθηση από την Άιντραχτ - Επιλέγουμε τους καλύτερους παίκτες’’

Sportdog Team
Κωνσταντινίδης: ’’Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτοπεποίθηση από την Άιντραχτ - Επιλέγουμε τους καλύτερους παίκτες’’

Ο άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε την πορεία του Δικέφαλου στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Συνέντευξη στο Metropolis 95,5 παραχώρησε ο βοηθός του Ρουμάνου τεχνικού και μίλησε για το τι συμβαίνει εντός των τειχών του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντινίδης:

«Όπως λέμε πάντα, επιτρέπονται οι χαρές και οι πανηγυρισμοί μόνο για το βράδυ μετά τον αγώνα, την επόμενη μέρα πρέπει όλοι να ξεχνάμε τα πάντα, γιατί μόνο έτσι προχωράς, είσαι ανταγωνιστικός και κοιτάς μπροστά για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις στα ματς που έρχονται. Κρατάς μόνο τα θετικά, την καλή ψυχολογία και διάθεση και από εκεί και πέρα προχωράς».

Τι κρατάει περισσότερο από τη νίκη με την Άιντραχτ: «Είναι όλα τα στοιχεία που βγάλαμε με την Άιντραχτ. Παίξαμε καλά, κοιτάξαμε τον αντίπαλο όπως έπρεπε και όλα αυτά έφεραν τη νίκη».

Το μεγαλύτερο όφελος: «Είναι η αυτοπεποίθηση που παίρνει η ομάδα, τα παιδιά ανταποκρίνονται και παίζουν αυτό που τους ζητάει ο προπονητής, αλλά μέχρι να έρθει το επόμενο ματς για να παίξεις ακόμη καλύτερα».

Για την αναγέννηση του Τόμας Μουργκ: «Ο ίδιος είναι πολύ συγκεντρωμένος, έχει αυτοπεποίθηση και προπονείται ακόμη καλύτερα από πέρσι. Έχει καταλάβει πολύ βαθιά την φιλοσοφία του προπονητή και για εμάς δεν είναι έκπληξη, ο Τόμας είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ανταποκρίνεται στο 100% σε αυτά που του ζητάει ο προπονητής. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

Για τη μετάβαση από μία σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά σε ένα ματς πρωταθλήματος: «Δεν είναι εύκολο εγχείρημα, μπορεί να λέμε ότι το ξεχνάμε και προχωράμε στα επόμενα παιχνίδια, αλλά απαιτεί μεγάλη σοβαρότητα απ’ όλους, περνώντας το μήνυμα στους παίκτες ότι έρχονται εξίσου δύσκολα ματς. Θέλει ωριμότητα και σοβαρότητα απ’ όλους, κυρίως από τους ποδοσφαιριστές μας. Τα παιδιά ανταποκρίνονται άψογα έως τώρα σε αυτό».

Για την αλλαγή των προσώπων στην ενδεκάδα που δεν αλλάζει την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό, να αλλάζουμε παίκτες και να μην αλλάζει η εικόνα. Εμείς επιλέγουμε τους καλύτερους παίκτες που θεωρούμε ότι ταιριάζουν στο ματς για να κερδίσει η ομάδα. Δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να αλλάζεις ποδοσφαιριστές από ματς σε ματς, αυτό κρίνεται κυρίως από την εικόνα των προπονήσεων».

Αν αισθάνονται ικανοποιημένοι από την εικόνα στο πρωτάθλημα: «Πάντα θέλεις κάτι καλύτερο, αλλά σε γενικές γραμμές έχουμε ανταπεξέλθει και πάμε καλά. Ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι απόλυτα».

Για τη Λαμία: «Είναι μία ομάδα πολύ οργανωμένη και ψηλά στη βαθμολογία, έχει έμπειρους παίκτες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο, δημιουργεί, σκοράρει όπως με τον Ατρόμητο που έβαλε τρία γκολ, θέλει προσοχή».

Αν η προσέγγιση των αγώνων αφορά τον ΠΑΟΚ ή και τον αντίπαλο: «Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα μας και η προσέγγισή της στα ματς. Σίγουρα όταν δημιουργείς μία τακτική, βλέπεις και τον αντίπαλό σου. Αλλά για εμάς το πιο σημαντικό είναι η δική μας ομάδα».

Για την εβδομάδα τριών αγώνων που έρχεται: «Σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχουν και τα άλλα ματς αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στο πιο κοντινό. Μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση το γεγονός ότι έχουν παίξει σχεδόν όλα τα παιδιά μέχρι σήμερα, δεν μας ενοχλούν τα πολλά ματς γιατί έχουμε το ανάλογο βάθος στο ρόστερ να ανταποκριθούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags