Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερή πρόβλεψη για Κωνσταντέλια από γνωστό παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-06 07:13:00

Τρομερή πρόβλεψη για Κωνσταντέλια από γνωστό παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα"

Sportdog Team
Τρομερή πρόβλεψη για Κωνσταντέλια από γνωστό παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα"

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι εντυπωσιακός και τη φετινή χρονιά και μάλιστα πασίγνωστος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε... πρόβλεψη για τη μεταγραφή του στο μέλλον.

ΠΑΟΚ: Όταν παίρνει τη μπάλα, «μαγεύει» και κάνει όλο το γήπεδο να στρέφουν επάνω του τα μάτια, θέλοντας να «χορτάσουν» αυτό που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και είχε συμμετοχή στα άλλα δυο της ομάδας του, στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ έβγαλε και πάσες σε συμπαίκτες «πάρε-βάλε», αλλά αυτοί τα έχασαν στην τελική προσπάθεια, γι αυτό και απολύτως δίκαια, ο νεαρός διεθνής του ΠΑΟΚ είναι ο κορυφαίος του αγώνα με τη Λαμία.

Όπου και να τον βάλει, σε όποιον αγώνα και να παίζει, ο Κωνσταντέλιας τα δίνει όλα και αποδεικνύει ότι είναι το “διαμάντι” του ΠΑΟΚ, που καλώς δεν παραχωρεί σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης παρά τις προτάσεις εκατομμυρίων που γίνονται στην ΠΑΕ του Δικεφάλου.

Καλώς δεν τον παραχωρεί γιατί “θα έρθει η μέρα που ο Κωνσταντέλιας θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα παίκτη στο εξωτερικό”, όπως είπε στην “Βεργίνα Τηλεόραση” και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ”, ο Γιώργος Κούδας.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε "βόμβα" ο Ουρμπόνας - Πρόβλεψη για τα δύο ονόματα του Γιαννακόπουλου - "Παίκτες που τιμώρησαν Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags