Facebook Pixel Καραγεωργίου: "Έχει μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ - Αν ήθελε η Πολιτεία..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-07 17:44:00

Καραγεωργίου: "Έχει μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ - Αν ήθελε η Πολιτεία..."

Sportdog Team
Καραγεωργίου: "Έχει μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ - Αν ήθελε η Πολιτεία..."

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, την απόδοση των νεαρών αθλητών, τη μάχη του τίτλου και τη διαιτησία μίλησε ο έμπειρος προπονητής Νίκος Καραγεωργίου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Ο Νίκος Καραγεωργίου αποθέωσε τον ΠΑΟΚ για τη φετινή του παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως "Αν ήθελε η Πολιτεία, θα τα άλλαζε όλα σε μία νύχτα", αναφορικά με το προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχει μεγαλουργήσει. Έχουν αλλάξει τα πάντα στον ΠΑΟΚ, η απόδοση, οι νίκες, η ψυχολογία. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη διοίκηση που στήριξε τον προπονητή. Ο Λουτσέσκου είναι ικανός και έχει φέρει τον ΠΑΟΚ σε σωστή τροχιά. Αντίθετο τρανταχτό παράδειγμα είναι ο Ολυμπιακός που αλλάζει συνέχεια προπονητές και έχει πολλά προβλήματα. Όπως και στον Παναθηναϊκό είχαν θέματα όταν άλλαζαν προπονητές συνέχεια».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Ο καλύτερος μας παίκτης και με διαφορά είναι ο Τάισον. Δεν φαίνεται η ηλικία του. Όταν παίζει κάτι θα συμβεί. Ο Οζντόεφ άρχισε μέτρια αλλά ψυχολογικά και σωματικά πλέον έχει ανέβει και δείχνει ότι είναι ηγετική φυσιογνωμία. Ο Ζίβκοβιτς είναι στη χρονιά του και έχει βοηθήσει πολύ».

Για τα ελληνόπουλα: «Έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αποκτούν εμπειρίες και θα πάνε την ομάδα ακόμη ψηλότερα. Στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ γίνεται καλή δουλειά και αυτό φαίνεται. Θα πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα. Είναι στο χέρι αυτών των παιδιών να μεγαλώσουν, να βελτιωθούν και να διεκδικήσουν τη θέση τους και σε μια ευρωπαϊκή ομάδα μεγάλη».

Για τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε δείξει αδυναμία στα παιχνίδια. Δεν βλέπω κάτι μέχρι στιγμής. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα έχει καταφέρει σε μέγιστο βαθμό».

Για τη μάχη του τίτλου: «Βλέποντας το πώς παίζει η ομαδα, μου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει παντού. Έχει το κεφάλι του ήσυχο από την Ευρώπη και στρέφεται προς το πρωτάθλημα. Θα είναι ένα όμορφο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Φοβάμαι μόνο τις ακραίες καταστάσεις με τους διαιτητές. Θα πρέπει οι υπεύθυνοι να το δουν σοβαρά. Μπορεί να συμβούν πράγματα που μπορεί να είναι ακραία».

Για την κατάσταση στη διαιτησία: «Οι διαιτητές θα πρέπει να προετοιμάζονται κατάλληλα. Τους βλέπω ανέτοιμους κάποιες φορές. Να προετοιμάζονται αγωνιστικά και ψυχολογικά. Βλέπουμε λάθη μικρά και θα πρέπει να βελτιωθούν. Δεν θα αλλάξει κάτι αν δεν αποφασίσουν οι μεγάλοι να αποδεχθούν μια πραγματικότητα. Δεν μπορούν να μην μείνουν ανεπηρέαστοι οι διαιτητές, οι παράγοντες δεν πρέπει να μην στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση. Η Πολιτεία δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Δεν θέλει γιατί θα επηρεαστούν και πολιτικά. Αν ήθελαν, μέσα σε μια νύχτα όλα θα γινόταν. Είναι λογικό να αφήνουμε τέτοιες εμπρηστικές ανακοινώσεις; Ποιος το έκανε; Σπίτι σου. Δηλαδή αν είσαι πρόεδρος σε μια μικρή ομάδα και κατακρεούργησε κάθε φορά από τους μεγάλους, τι πρέπει να κάνεις;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση για 11αδατο του ΠΑΟΚ - Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης - "Οκ" Σαββίδη για ακριβή αγορά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags