Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν το... πιστεύουν στη Μακάμπι Χάιφα - "Από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας μας αυτή κόντρα στον ΠΑΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-16 06:46:00

Δεν το... πιστεύουν στη Μακάμπι Χάιφα - "Από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας μας αυτή κόντρα στον ΠΑΟ"

Sportdog Team
Δεν το... πιστεύουν στη Μακάμπι Χάιφα - "Από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας μας αυτή κόντρα στον ΠΑΟ"

Η ισραηλινή ομάδα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά πήρε τη νίκη και την πρόκριση στο Conference League, απέναντι στους Πράσινους και φαίνεται ότι ακόμα δεν το έχουν... πιστέψει.

Μεσάι Ντέγκο: Η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε όχι απλά να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, αλλά παράλληλα να πάρει αυτή την πρόκριση στο Conference League, με τον προπονητή μάλιστα της ομάδας σε δηλώσεις του να αναφέρει ότι πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα αποτελέσματα στην ιστορία της ομάδας.

"Ήταν ένας όμιλος πολύ υψηλής ποιότητας με δυνατές ομάδες από Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα. Ξεκινήσαμε σιγά-σιγά, αλλά λόγω της δύσκολης κατάστασης με τον πόλεμο στο Ισραήλ δεν προπονηθήκαμε για δύο μήνες. Αγωνιστήκαμε δίχως τους οπαδούς μας που παραδοσιακά αποτελούν μεγάλο πλεονέκτημα για την Μακάμπι.

Είμαστε μια δυνατή ομάδα με ευρωπαϊκή παράδοση. Ήρθαμε εδώ και οι παίκτες ήξεραν από την πρώτη στιγμή πως μπορούσαν να νικήσουν. Δείξαμε γενναιότητα και γνωρίζαμε πως εάν σκοράρουμε πρώτοι θα ήταν ευκολότερο για εμάς.

Το πλάνο μας δούλεψε όπως έπρεπε και είναι αλήθεια πως στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε κάπως και μας πίεσαν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια δυνατή ομάδα, υψηλής ποιότητας, αλλά η καρδιά μας νίκησε. Θέλαμε πολύ να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους μας, τους οπαδούς και τις οικογένειες μας γιατί διανύουμε μια δύσκολη εποχή στο Ισραήλ και παίξαμε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια μας", είπε ο Μεσάι Ντέγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είδε νωρίς τα προβλήματα ο Καρβαλιάλ - Έτοιμος ο Ρίτσαρντς, ανατροπή με Ελ Αραμπί - Στην αγορά για 6αρι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags