Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αγωνία στον ΠΑΟΚ για τρεις βασικούς - "Φρέσκο" ρεπορτάζ για Λημνιό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-28 15:13:00

Αγωνία στον ΠΑΟΚ για τρεις βασικούς - "Φρέσκο" ρεπορτάζ για Λημνιό!

Sportdog Team
Αγωνία στον ΠΑΟΚ για τρεις βασικούς - "Φρέσκο" ρεπορτάζ για Λημνιό!

Όσα είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου για το ενδεχόμενο επιστροφής του Έλληνα άσου, αλλά και για όσους θα φύγουν για το Κόπα Άφρικα.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει της σημερινής επιστροφής του ποδοσφαιρικού τμήματος στις προπονήσεις και των μεταγραφών που επίκεινται, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σήμερα επιστρέφουν και σιγά-σιγά θα πρέπει να αρχίσουν να μας απασχολούν 4-5 περιπτώσεις παικτών, πώς θα επανεκκινήσουν. Πρώτος είναι ο Ζίβκοβιτς που είχε έναν σοβαρό μυϊκό τραυματισμό και απομένει να φανεί πότε θα επιστρέψει. Δεύτερος ο Τάισον, που θα επιστρέψει πιο γρήγορα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από εκεί και πέρα, είναι τρεις Αφρικανοί, για τους οποίους υπάρχει αγωνία. Για παράδειγμα, η εθνική Γκάνας ξεκινάει προετοιμασία στις 31/12 και αν στην τελική επιλογή είναι και ο Μπάμπα, τότε θα δυσκολέψει πολύ τα πλάνα του Λουτσέσκου. Ο Σαμάτα θα πάει κανονικά στην Τανζανία και ο Εκόνγκ, που δεν είναι ο πιο σημαντικός στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, είναι μία μονάδα που θα λείψει», πρόσθεσε.

Και κατέληξε με τα μεταγραφικά, λέγοντας: «Το ενδιαφέρον για δεξί μπακ και εξτρέμ, ανοικτό είναι του Λημνιού που και εκείνος θα ήθελε να επιστρέψει και να βγει ξανά στην επιφάνεια, αφού είναι διεθνής και έχει μεγάλα ματς ενόψει της τελικής φάσης του Euro. Ναι, είναι ανοικτό. Το συζητούν και άμεσα να υπάρξουν κάποιες επαφές με την Κολωνία, αφού λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λόγω... Λουτσέσκου "καθάρισε" Γιοβάνοβιτς ο Αλαφούζος - Τελευταία διαφωνία για Μπρινιόλι - Ζημιά στο ταμείο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags