Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτά θα περιλαμβάνει το νέο αθλητικό κέντρο - Αποκαλύψεις για τον ρόλο του Άγγελου Aναστασιάδη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-30 19:00:00

Αυτά θα περιλαμβάνει το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ - Αποκαλύψεις για τον ρόλο του Άγγελου Aναστασιάδη!

Sportdog Team
Αυτά θα περιλαμβάνει το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ - Αποκαλύψεις για τον ρόλο του Άγγελου Aναστασιάδη!

Το προπονητικό που κάνει δώρο στον Δικέφαλο ο Ιβάν Σαββίδης και οι εξελίξεις.

Εδώ και πολύ καιρό, υπάρχει μια τάση από μέσα ενημέρωσης που ανήκουν σε ιδιοκτήτες αθηναϊκών ομάδων, αλλά και κάποια διαφορετικά, που έχουν ως στόχο να «πλήξουν» τον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό του, Ιβάν Σαβίδη, να διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες, περί απόφασης απόσυρσης του ελληνοΠόντιου επιχειρηματία από τον ΠΑΟΚ και από όλες τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Βόρεια Ελλάδα.

Έχουν φτάσει μάλιστα σε σημείο να γράφουν ότι ήδη έχει βρεθεί ο αγοραστής, αναφέροντας το όνομα ενός τεράστιου επιχειρηματία, όπως ο Τέλης Μυστακίδης, ο οποίος μπορεί να είναι ΠΑΟΚ, μπορεί να έχει παρακολουθήσει πολλούς αγώνες στην Τούμπα, αλλά ποτέ δεν είχε εκφράσει κάποιο ενδιαφέρον αγοράς του Δικεφάλου του Βορρά.

Το όνομά του όμως, είναι «δυνατό» και κάνει «κλικ» στους αφελείς που πιστεύουν ότι ένας επιχειρηματίας σαν τον Ιβάν Σαββίδη με 1,7 δις ευρώ στη λίστα Fοrbes, θα παρατούσε τόσο απλά τις επιχειρήσεις του στη Βόρεια Ελλάδα, τη στιγμή που έχει από πίσω δυο παιδιά (Γιώργος και Νικόλας), τα οποία θα είναι, απολύτως φυσιολογικά, αυτοί που θα τον διαδεχθούν στις επιχειρήσεις και τώρα «ψήνονται», μαθαίνοντας τα πάντα.

ΙΒΑΝ: «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ»!

Μπορεί να έχει πάθει… αφωνία με δική του απόφαση, ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά οι κινήσεις του «φωνάζουν», ότι είναι εδώ, είναι ενεργός και παρακολουθεί τα πάντα, επενδύει, αποφασίζει και κινείται καθημερινά στους ρυθμούς των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και κυρίως, της μεγάλης του αγάπης, του ΠΑΟΚ!

Τι έκανε λοιπόν ο Σαββίδης; Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, ένα θέμα πρώτης προτεραιότητας για τον ΠΑΟΚ, είναι το νέο αθλητικό κέντρο, που θα κατασκευαστεί στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική πλευρά της  Θεσσαλονίκης, εκεί όπου δεν υπάρχουν τόσο δυνατοί αέρηδες, όπως στη Νέα Μεσημβρία, η οποία αποδείχθηκε άλλη μια άστοχη επιλογή της διοίκησης Ζαγοράκη.

Ο πρώην πρόεδρος και ευρωβουλευτής πήγε και έριξε 1 εκατομμύριο ευρώ από λεφτά των οπαδών του ΠΑΟΚ, που αγόρασαν 22.000 διαρκείας εκείνη τη χρονιά του 2009 και τα επένδυσε σε μια περιοχή, η οποία βγάζει πολύ καλά κρασιά, τσίπουρα, είναι πολύ καλοί άνθρωποι όσοι ζουν εκεί, αλλά το σημείο που έφτιαξε αθλητικό κέντρο για τον ΠΑΟΚ, είναι τραγικό. Το πιο χαρακτηριστικό, το είπε πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ: «Οι αέρηδες εκεί, είναι τόσο ισχυροί, ώστε δεν μπορείς να περπατήσεις και ακόμη συμβαίνει και το εξής: Μπαίνεις αξύριστος για προπόνηση και βγαίνεις… ξυρισμένος, από τον αέρα»!

ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ!

Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει νέα αθλητικό κέντρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και το εγχείρημα ανέλαβε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος τελικά, έκανε φοβερή δουλειά!

Ενώ αρχικά, είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ θα γινόταν σε έκταση ιδιοκτησίας του δήμου Θέρμης, δίπλα ακριβώς από το γήπεδο των Ταγαράδων, εκεί όπου υπάρχει και γεωθερμία, για να έφτιαχνε και θερμά λουτρά ο Ιβάν Σαββίδης, αυτό δεν ισχύει!

Αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, ότι ο ΠΑΟΚ κινήθηκε πανέξυπνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη και κάποιους δικούς του ανθρώπους και τι έκανε;

Αγόρασε από ιδιώτες όλα τα χωράφια, σε μια καταπληκτική περιοχή, που βρίσκεται μέσα στον δήμο Θέρμης, αλλά δεν είναι ιδιοκτησία του δήμου, ήταν ιδιωτών, που δεν τα καλλιεργούσαν και τα αγόρασε με χαμηλές τιμές ο Σαββίδης, κάτι που κανόνισε με σχέδιο, ο Άγγελος Αναστασιάδης!

ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΕ

Οι άνθρωποι του Άγγελου πήγαιναν στους ιδιώτες και τους έλεγαν ότι θέλουν να αγοράσουν το χωράφι τους, το ανεκμετάλλευτο και ακαλλιέργητο, για να βάλουν μέσα… φωτοβολταϊκά (δήθεν), έριχναν τις τιμές και τα αγόραζαν, μετά από παζάρια, σε πολύ καλή τιμή, μετρητοίς φυσικά.

Όταν έβλεπαν τα μετρητά οι ιδιοκτήτες των χωραφιών, τα… «έσπρωχναν» στους υποψήφιους αγοραστές και έτσι κατάφερε ο Άγγελος από πέρσι τον Νοέμβριο έως φέτος, σε 12 μήνες, να αγοράσει όλα τα χωράφια που έπρεπε, για να κατασκευαστεί ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο, το πιο σύγχρονο της Ευρώπης, για τα επόμενα 30 χρόνια, που θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για προετοιμασία, στην περίοδο του Δεκεμβρίου.

Ρωσικές ομάδες, Ουκρανικές ομάδες, εκεί όπου σταματάει το πρωτάθλημα τον Δεκέμβριο, φεύγουν από τη χώρα τους, όπου έχει παγωνιά και ψάχνουν στην Τουρκία, στην Κύπρο ή στην Ισπανία, κάποια αθλητικά κέντρα που να πληρούν προϋποθέσεις για σωστή προετοιμασία, κάτι που θα εκμεταλλευθεί ο ΠΑΟΚ, μόλις φτιάξει αυτό το αθλητικό κέντρο στην περιοχή της Θέρμης!

ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Στο «αθλητικό κέντρο ΠΑΕ ΠΑΟΚ», εκτός από τα 8 γήπεδα ποδοσφαίρου, από τα οποία, τα δυο θα είναι με συνθετικό τάπητα για προπόνηση και των μικρών τμημάτων της Ακαδημίας, θα υπάρχουν αποδυτήρια, που να μπορούν να φιλοξενήσουν ταυτόχρονα έξι ομάδες, σάουνες, υδρομασάζ, όλα τα κομφόρ για σωστή προετοιμασία, ξενοδοχείο 60 δωματίων, για φιλοξενία δυο αποστολών μαζί, καφετέριες, εστιατόρια, πισίνες, μικρό μουσείο της ιστορίας του ΠΑΟΚ,  ενώ εκεί θα είναι πλέον η έδρα του ΠΑΟΚ Β (εάν υπάρχει έως τότε στην Superleague 2), του ΠΑΟΚ Κ19, Κ17, Κ15 και των γυναικών του Δικεφάλου του Βορρά.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, η οποία θα ανακοινωθεί επισήμως έως τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, όπως γίνεται αντιληπτό, «ο Ιβάν Σαββίδης φεύγει», ξαναγράψτε το, όσοι το θέλετε, για να παραμυθιάζετε τους αναγνώστες σας.

Και στον επίλογο, αυτό που είπε κάπου ο Άγγελος Αναστασιάδης για το νέο αθλητικό κέντρο: «Θα είναι όνειρο ζωής όλων των ΠΑΟΚτσήδων, θα πάθουν την πλάκα τους σε όλη την Ευρώπη, με αυτά που θα γίνουν εκεί…»

Περιμένουμε Άγγελε…

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για 20χρονο εξτρέμ - "Όχι" σε 2.5 μύρια - Έχει ήδη 170 ματς καριέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags