Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οριστική εξέλιξη για την καριέρα του Ελ Καντουρί - Αυτή η νέα του ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-05 07:01:00

Οριστική εξέλιξη για την καριέρα του Ελ Καντουρί - Αυτή η νέα του ομάδα

Sportdog Team
Οριστική εξέλιξη για την καριέρα του Ελ Καντουρί - Αυτή η νέα του ομάδα

Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης και χωρίς να έχει ομάδα, φαινεται πως ο Ομάρ Ελ Καντουρί βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

ΠΑΟΚ: Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης και χωρίς να έχει ομάδα, φαινεται πως ο Ομάρ Ελ Καντουρί βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Συμφωνα με δημοσιεύματα σε Ιταλία και Ρουμανια, ο Μαροκινός πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα για να παίξει μέχρι το φινάλε της σεζόν στην Κλουζ που αυτή την στιγμή ειναι στην δεύτερη θέση του ρουμανικού πρωταθλήματος, οκτώ πόντους πίσω από την Στεάουα.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός το καλοκαίρι έμεινε εκτός από το καλοκαίρι που τελείωσε το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο, με το μεγαλύτερο διάστημα να το περνάει στην Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, κομβικό ρόλο στην υπόθεση της μεταγραφής του στην Ρουμανία, έπαιξε το γεγονός ότι στην Κλουζ, προπονητής ειναι ο Ιταλός Αντρέα Μαντορλίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσουκαλάς: "Μαρινάκη δεν πάει άλλο, φέρε 5 παικταράδες - Ποιος θα έρθει αν φύγει ο πρόεδρος; - Όχι Γιοβάνοβιτς"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags