Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φατίχ Τερίμ: "Καμπανάκι" Τερίμ στους παίκτες για Ολυμπιακό - Μεγάλες εκπλήξεις στην 11αδα, βασικός ο Ζέκα
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-10 14:18:00

"Καμπανάκι" Τερίμ στους παίκτες για Ολυμπιακό - Μεγάλες εκπλήξεις στην 11αδα, βασικός ο Ζέκα

Sportdog Team
"Καμπανάκι" Τερίμ στους παίκτες για Ολυμπιακό - Μεγάλες εκπλήξεις στην 11αδα, βασικός ο Ζέκα

Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος χαφ κέρδισε την εμπιστοσύνη του Τούρκου προπονητή και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται ξανά στην αρχική ενδεκάδα!

Στην τελική ευθεία είναι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό τον πρώτο από τους δύο στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ των πράσινων, οι παίκτες των οποίων έχουν συγκεντρωθεί πια στο ξενοδοχείο με τον Φατίχ Τερίμ να τους ενημερώνει για τις τελικές του αποφάσεις για το ματς.

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού ο Τούρκος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει το ντέρμπι των δύο αιωνίων και περιμένει πώς και πώς το σημερινό ματς. Σχετικά με τις εντολές του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε ότι αυτό που περιμένει από τον Τούρκο είναι να ζητήσει από τους παίκτες του να πιέσουν ψηλά και πολύ τους αντιπάλους τους, απλώς δεν μπορεί να εκτιμήσει κανείς το χρονικό διάστημα το οποίο θα το κάνει και το πότε στη διάρκεια του αγώνα.

Ο Τερίμ έχει επισημάνει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι ικανοί στο τρανζίσιον και θα ζητήσει προσοχή και μια… ισορροπία από τους παίκτες του. Για την 11άδα ανέφερε ότι έχει πολλά ερωτηματικά, ότι έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του Ζέκα στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ακούστε τι είπε για την 11άδα του Παναθηναϊκού που ενδεχομένως να παρατάξει σήμερα ο Τερίμ αλλά και τα μεταγραφικά…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags