Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Η ομάδα βγάζει υγεία - Επένδυση ο Τζίμας"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-16 14:37:00

Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Η ομάδα βγάζει υγεία - Επένδυση ο Τζίμας"

Sportdog Team

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα της ομάδας, όσο και στον νεαρό επιθετικό.

Γιώργος Τουρσουνίδης: Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, την παρουσία του Στέφανου Τζίμα και τα επόμενα παιχνίδια μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, στο Metropolis 95.5.

Για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, είπε: «Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και δικαιολογημένα βρίσκεται στην κορυφή. Σκοράρει εύκολα και έχει δεμένη άμυνα. Μας ικανοποίησε το γκολ που πέτυχε ο Τζίμας. Η ομάδα παίζει καλά, κερδίζει άμυνα και μας γεμίζει με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Έχουμε ένα πλήρες υλικό και πολλές εναλλακτικές. Έχουμε καλές παίκτες και για αυτό βρισκόμαστε στην κορυφή».

Για την εικόνα του Στέφανου Τζίμα που έπαιξε βασικός την Κυριακή με τον ΠΑΣ και σκόραρε, ο Τουρσουνίδης σχολίασε: «Πρέπει να δοθεί περισσότερος χρόνος σε αυτό το παιχνίδι. Αν αποκτήσει περισσότερες συμμετοχές και εμπειρία, θα δώσει περισσότερα. Αυτό το παιδί είναι επένδυση και το μέλλον του ΠΑΟΚ».

Όσο για το πώς θα διατηρηθεί ο ΠΑΟΚ στην κορυφή: «Θα πρέπει να είναι υγιείς οι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ βγάζει μια υγεία, υπάρχουν εναλλακτικές και μπορεί να ανταπεξέλθει στα επόμενα παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και πιστεύω θα φτάσουμε ψηλά», είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Πασχαλάκης - Φώναζε στον Τζολάκη - Θέμα χρόνου νέα ηχηρή αποχώρηση στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags