Facebook Pixel Κώστας Κατσουράνης: Αποθέωσε την μεταγραφή Μπακασέτα στον ΠΑΟ ο Κατσουράνης - "Μεγάλη κίνηση..." - Αυτά θα δώσει (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-18 20:12:00

Αποθέωσε την μεταγραφή Μπακασέτα στον ΠΑΟ ο Κατσουράνης - "Μεγάλη κίνηση..." - Αυτά θα δώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποθέωσε την μεταγραφή Μπακασέτα στον ΠΑΟ ο Κατσουράνης - "Μεγάλη κίνηση..." - Αυτά θα δώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πήρε θέση για την μεταγραφή του αρχηγού της Εθνικής ομάδας στους Πράσινους, αποθεώνοντας την απόφαση του Τριφυλλιού να τον αποκτήσει.

Κώστας Κατσουράνης: Την δική του άποψη σχετικά με τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό μετέφερε στους Betarades, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αποθεώνοντας την επιλογή αυτή, ενώ παράλληλα έδωσε κάποια στοιχεία για το τι μπορεί να προσφέρει ο παίκτης.

«Ο Τάσος Μπακασέτας δίνει σουτ στον Παναθηναϊκό όπου είναι και το δυνατό του σημείο. Τονώνει το ελληνικό στοιχείο, ενώ παράλληλα γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, την κατάσταση και μπορεί να τη διαχειριστεί καλύτερα πλέον γιατί είναι και έμπειρος ηλικιακά και παικτικά.

Από εκεί και πέρα μπορεί να δώσει ουσία στους πράσινους με γκολ, ασίστ και δημιουργία κυρίως. Σίγουρα θα προσπαθήσει να μπει στα θέλω του προπονητή του και να παίξει όπως του ζητήσει εκείνος. 

Στα μεγάλα του συν είναι ότι τρέχει, πρεσάρει, καλύπτει χώρους, ειδικότερα για τη θέση του, και σε κάθε περίπτωση είναι μια μεγάλη κίνηηση για τον Παναθηναϊκό», είπε ο Κώστας Κατσουράνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με τον... κλεισμένο του Ολυμπιακού; - "Μένει στην ομάδα του"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags