Facebook Pixel Γιώργος Καραγκούνης: Ατάκες Καραγκούνη για ΠΑΟ - "Τεράστιος σύλλογος"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 02:52:00

Τρομερές ατάκες Καραγκούνη για ΠΑΟ - "Τεράστιος σύλλογος! Χαράζει ήθος παντού"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Καραγκούνη για ΠΑΟ - "Τεράστιος σύλλογος! Χαράζει ήθος παντού"

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε καλεσμένος στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και στις δηλώσεις του αποθέωσε για ακόμα μια φορά τον σύλλογο που αγωνίστηκε.

Γιώργος Καραγκούνης: Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας βρέθηκε εκεί, μιας και βραβεύτηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου, με τον ίδιο στις δηλώσεις του να μιλάει για το ήθος που πρεσβεύει ο σύλλογος και τις αξίες του.

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες, με χαρά βλέπω ότι όλοι οι αθλητές έχουν τόσο ήθος όσο έχει αυτός ο σύλλογος που πρεσβεύουν. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τέτοιους αθλητές και μετά πρωταθλητές διότι ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος και έχει χαράξει ήθος και στο ποδόσφαιρο που ήμουν εγώ αλλά και σε όλα τα αθλήματα. Εύχομαι να έχετε πολλές επιτυχίες, βλέπω η διοίκηση είναι δίπλα σας για να σας λύσει όλα τα προβλήματα και είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Εύχομαι να γίνει και το καινούριο “σπίτι” πολύ γρήγορα έτσι ώστε όλοι αθλητές και οι αθλήτριες να μπορούν να πετύχουν ακόμα περισσότερα. Αυτό που θέλω να σας πω εγώ είναι να έχετε όνειρα γιατί δεν ξέρετε που μπορείτε να φτάσετε. Όταν έχουμε όνειρα μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο. Να είστε όλοι καλά και καλή χρονιά», είπε ο Γιώργος Καραγκούνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέχουν στον Ολυμπιακό μέχρι το βράδυ! Κλεισμένος παίκτης για τα εξτρέμ - "Ανοιχτή" μια ακόμα μεταγραφή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags