Facebook Pixel Ξεκάθαρος παίκτης που ξέρει καλά τον Ανσαριφάρντ - Έτσι θα δώσει βοήθειες
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-02 03:50:00

Ξεκάθαρος παίκτης που ξέρει καλά τον Ανσαριφάρντ - Έτσι θα δώσει βοήθειες στον Άρη

Sportdog Team
Ξεκάθαρος παίκτης που ξέρει καλά τον Ανσαριφάρντ - Έτσι θα δώσει βοήθειες στον Άρη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ποδοσφαιριστής που υπήρξε συμπαίκτης με τον Ιρανό φορ στην Κύπρο και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Άρη και πως θα δώσει βοήθειες.

Φώτης Παπουλής: Για τη μεταγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Άρη, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην Κύπρο μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στο πως μπορεί να δώσει βοήθειες ο Ιρανός επιθετικός στους Κίτρινους.

«Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε κυπριακό και ελληνικό ποδόσφαιρο, απλά δεν υπάρχουν μεγάλα συμβόλαια στην Κύπρο. Ο Καρίμ είναι αναγνωρισμένης αξίας παίκτης και γνωρίζουμε ότι αν έχει την κατάλληλη ψυχολογία μπορεί να δώσει γκολ. Δεν έχει ρίσκο η μεταγραφή. Αν του μοιράσεις τη μπάλα, μπορεί να κάνει το γκολ. Είναι άψογος χαρακτήρας, είναι ένα τρομερό και ευγενικό παιδί. 

Δε δημιούργησε πρόβλημα σε καμία ομάδα και είναι αναμενόμενο ότι αν νιώσει σημαντικός και ότι έχει τη στήριξη θα αποδώσει τα μέγιστα. Αν μπει γρήγορα στο παιχνίδι, θα αποδώσει πιο εύκολα σε σύγκριση με μια άλλη μεταγραφή. Προσαρμόζεται εύκολα, θέλει να έχει ρόλο στην ομάδα και σίγουρα θα δώσει το κάτι παραπάνω. Είναι ένα όπλο που θα βοηθήσει πολύ, αν τον εκμεταλλευτεί σωστά». 

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Μου κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον το ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα άλλα πρωταθλήματα το ελληνικό. Δεν έχουμε καλή νοοτροπία και μια προκατάληψη για τη διαιτησία. Αν τη διώξουμε, ο κόσμος θα το απολαμβάνει περισσότερο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα», είπε ο Φώτης Παπουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον... έψαξε ο ΠΑΟΚ, υπέγραψε στον Ολυμπιακό - "Κόπηκε" ο ακριβός Αμπντελμονέμ, παρακολουθεί Λαζάρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags