Facebook Pixel Αποθέωση Κωνσταντέλια από Έλληνα τεχνικό - "Είναι παίκτης άλλου επιπέδου"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 17:13:00

Αποθέωση Κωνσταντέλια από Έλληνα τεχνικό - "Είναι παίκτης άλλου επιπέδου" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποθέωση Κωνσταντέλια από Έλληνα τεχνικό - "Είναι παίκτης άλλου επιπέδου" (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωστός Έλληνας τεχνικός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή στη Θεσσαλονίκη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά.

Νίκος Παπαδόπουλος: Στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση "Σφήνα στα Σπορ" μίλησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη ενόψει των αγώνων για την πρόκριση στο Euro U21.

Ο Κωνσταντέλιας είναι παίκτης άλλου επιπέδου, ο Γιάννης είναι το κάτι άλλο, τον είχα στην ελπίδων και ξέρω την ψυχοσύνθεσή του. Θα ήθελα να γίνει η κλήρωση της εθνικής ανδρών και να μην έχει ματς τον Οκτώβριο, για να μπορώ να πάρω τότε στην εθνική ελπίδων, ορισμένους παίκτες να μας βοηθήσουν στο ματς μετην Κροατία, που θα είναι σαν τελικός για την εθνική ελπίδων, εκεί μέσα. Δυο από αυτούς είναι ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης, που είναι στην εθνική ανδρών και μπορούν να παίξουν φέτος, στην εθνική ελπίδων”, είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον "αέρα" ο Καρβαλιάλ - Νέες φήμες για αλλαγή προπονητή στο λιμάνι - Το όνομα που ακούγεται!

<iframe allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen="" frameborder="0" height="405" src="https://www.youtube.com/embed/do9FFZyLN5g" title="" Ο="" ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ="" ΕΙΝΑΙ="" ΠΑΙΧΤΗΣ="" ΑΛΛΟΥ="" ΕΠΙΠΕΔΟΥ="" -="" ΣΦΗΝΑ="" ΣΤΑ="" ΣΠΟΡ="" 05="" 02="" 24"="" width="720">

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags