Facebook Pixel Παπαδόπουλος: ’’Η ΑΕΚ μου θυμίζει την περσινή ομάδα, τη φόρμα ο ΠΑΟΚ’’ - Τ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 19:12:00

Παπαδόπουλος: ’’Η ΑΕΚ μου θυμίζει την περσινή ομάδα, τη φόρμα ο ΠΑΟΚ’’ - Τι είπε για Άρη και Μάντζιο

Sportdog Team
Παπαδόπουλος: ’’Η ΑΕΚ μου θυμίζει την περσινή ομάδα, τη φόρμα ο ΠΑΟΚ’’ - Τι είπε για Άρη και Μάντζιο

Ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη μάχη του τίτλου.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 και ανέφερε χαρακτηριστικά:

Για τη νίκη που πέτυχε με την Ηλιούπολη επί της προηγούμενης ομάδας του, της Παναχαϊκής: «Είναι δύσκολο, ήταν ακριβώς η προηγούμενη ομάδα μου η Παναχαϊκή, είχαμε πάρει και δύο πρωταθλήματα. Αλλά είμαι επαγγελματίας και έπρεπε να κάνω το καλύτερο για την Ηλιούπολη. Τα αισθήματά μου είναι ίδια για την Παναχαϊκή. Είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Αν έχεις και επιτυχίες με μία ομάδα είναι αλλιώς. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Παναχαϊκής για το χειροκρότημα. Δεν γίνεται να μην ταυτιστείς με μία ομάδα».

Για την προσπάθεια της Ηλιούπολης: «Ετσι όπως είναι τώρα η βαθμολογία, αν καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ και είναι η διαφορά όπως τώρα και οι πέντε ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο. Γιατί μετά η βαθμολογία θα είναι στη μέση».

Για την κόντρα του με τον Ιωνικό: «Στον Ιωνικό δεν έχω πάει, αλλά εκεί είμαι... πάντα ανεπιθύμητος. Και τα μαγαζιά που έχω στον Κορυδαλλό και το σπίτι μου είναι κοντά στη Νεάπολη. Στον δρόμο με σέβονται, αλλά όταν μπω στο γήπεδο είναι το κάτι άλλο. Εχω μεγάλη αντιπαλότητα...»

Για το πιο απίθανο περιστατικό που έχει βιώσει σε γήπεδο: «Ήταν ο αδερφός μου πίσω από τον πάγκο, όταν είχα πάει ως αντίπαλος με τον Πανηλειακό στον Κορυδαλλό για το παιχνίδι με την Προοδευτική και προσπαθούσε να με επηρεάσει για να χάσω. Μου έλεγε «δεν ντρέπεσαι λίγο, πως θα έρθεις το βράδυ σπίτι να δεις τον μπαμπά;» και τέτοια... Ολη η οικογένεια είχε μεγαλώσει με την Προοδευτική, ήταν λογικό. Το βράδυ δεν πήγα σπίτι γιατί κερδίσαμε... Τους έκανα περήφανους, αλλά τους στεναχώρησα. Μόνο η μητέρα μου με είπε καλά τους έκανες».

Για την μετακίνηση του Ανσαριφάρντ στον Άρη: «Είναι ένας παίκτης περιοχής. Πιστεύω ότι κουμπώνει γιατί ο Άρης στην έδρα του κάνει ευκαιρίες. Δεν ξέρω, βέβαια, για εκτός έδρας. Δεν πιστεύω ότι ο Μάντζιος θα παίξει ποτέ με δύο επιθετικούς, ούτε εγώ θα έπαιζα. Αν αγωνιστείς με τον ΠΑΟΚ με δύο θα έχεις πρόβλημα, αν ψάχνεις το γκολ ίσως τους βάλεις.

Ο μεγάλος στόχος είναι το Κύπελλο. Ο Άρης θέλει έναν τίτλο και καλά κάνει και το «σημαδεύει». Ο Άρης στο πρωτάθλημα θα πάρει μία συγκεκριμένη θέση, αυτή είναι. Το Κύπελλο έχει πολλές πιθανότητες να το κατακτήσει. Είναι δύσκολο να αντέξει σε δύο στόχους. Ο ΠΑΟΚ το κάνει γιατί έχει το υλικό και η ΑΕΚ θα μπορούσε, αλλά έχει πολλούς τραυματισμούς».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι πιο φορμαρισμένος, πάει από τεσσάρα σε πεντάρα, αλλά σε αυτά τα ματς δεν ξέρεις πώς θα είναι οι ομάδες. Θα παίξει ρόλο ποιος θα πετύχει πρώτος γκολ. Η ΑΕΚ αρχίζει να μου θυμίζει ξανά την περσινή ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags