Facebook Pixel Πρόβλημα και στην Εθνική Ελλάδας λόγω… Μπακασέτα - Χαμός με Post Τζεβέλλα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-15 13:32:00

Πρόβλημα και στην Εθνική Ελλάδας λόγω… Μπακασέτα - Χαμός με Post του Τζαβέλλα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πρόβλημα και στην Εθνική Ελλάδας λόγω… Μπακασέτα - Χαμός με Post του Τζαβέλλα! (ΦΩΤΟ)

Το επεισόδιο στην Τούμπα και όσα ακολούθησαν με τον νέο άσο του Παναθηναϊκού, φέρνουν αναταραχές και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα!

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Γιώργος Τζαβέλλας ανήρτησε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφερόμενος στην χθεσινή αψιμαχία του Μπακασέτα με τον Τάισον και τα όσα ακολούθησαν με τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ανέβασε μία φωτογραφία του Μπακασέτα που πανηγυρίζει με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και έγραψε πάνω τις λέξεις «Αρχηγός» και «Ενωμένοι» βάζοντας ακόμη μία μπλε καρδιά και μία ελληνική σημαία σε μία προσπάθεια να ρίξει λίγο τους τόνους ενόψει και του αγώνα της Εθνικής τον Μάρτιο με το Καζακστάν.

Να σημειωθεί πως τόσο ο Τάισον όσο και ο Μπακασέτας ζήτησαν εκατέρωθεν συγγνώμη για το συμβάν, με story που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagran.

Το συγκεκριμένο στόρι προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη, κυρίως σε σάιτ και σε social media από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags