Facebook Pixel "Φτιαγμένος" ο Ανσαριφάρντ - "Έχω να κατακτήσω χρόνια τίτλο στην Ελλάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-17 03:34:00

"Φτιαγμένος" ο Ανσαριφάρντ - "Έχω να κατακτήσω τίτλο στην Ελλάδα αρκετά χρόνια"

Sportdog Team
"Φτιαγμένος" ο Ανσαριφάρντ - "Έχω να κατακτήσω τίτλο στην Ελλάδα αρκετά χρόνια"

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Ιρανός επιθετικός του Άρη όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε τη... δίψα του για τίτλους, μιας και έχει αρκετά χρόνια να πάρει κύπελλο στην χώρα μας.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Συνέντευξη στα κανάλια της NOVA έδωσε ο Ιρανός επιθετικός όπου αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή του στην χώρα μας για τον Άρη, ενώ μίλησε για τους λόγους που επέλεξε τους Κίτρινους, σημειώνοντας την... δίψα του για την κατάκτηση ενός τροπαίου με την ομάδα.

«Όλοι ξέρουν ότι ο Άρης είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα, γι’ αυτό και τον επέλεξα. Έχουμε τους στόχους μας μπροστά μας, στο Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο υπάρχει ο δεύτερος ημιτελικός με τον Παναιτωλικό, ενώ στο πρωτάθλημα μας περιμένουν τα πλέι οφ, που γνωρίζουμε ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο και στο Κύπελλο, αλλά και στο πρωτάθλημα, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας», είπε.

Σχετικά με τον στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας υποστήριξε ότι… «είναι μια πολύ καλή ανάμνηση για μένα ο τίτλος που πήρα με τον Ολυμπιακό! Για τους παίκτες είναι σημαντικό να παίρνουν τίτλους κι εγώ έχω καταφέρει να κερδίσω αρκετούς στην καριέρα μου. Οπωσδήποτε θα είναι μεγάλο κατόρθωμα για μένα μετά από αρκετά χρόνια να πάρω κι άλλον τίτλο στην Ελλάδα, αυτή τη φορά με την ομάδα του Άρη. Ξέρω πόσο πολύ θέλουν έναν τίτλο οι φίλοι της ομάδας. Κι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε το καλύτερο για να τους δώσουμε αυτή τη χαρά».

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι πιθανό να επιλεγεί στο αρχικό σχήμα του Άρη στον αγώνα (17/2, 19:30) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ρωτήθηκε για τον βαθμό προσαρμογής του στην ομάδα. «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα για την υποδοχή που μου έκαναν! Ξέρω ότι έχουμε πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα. Δεν θα αναφέρω κάποια ονόματα, γιατί είναι πολλοί οι καλοί παίκτες. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι υπόσχομαι στους φίλους της ομάδας ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους κάνω χαρούμενους… Από την εμπειρία μου τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα, πάντα ο Ατρόμητος ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Πάντα είναι μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και καλή οργάνωση. Αύριο στο μεταξύ μας παιχνίδι στην έδρα του Ατρόμητου δεν θα είναι εύκολα για εμάς. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις πόντους. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό, μετά και τη νίκη που κάναμε στην έδρα του Παναιτωλικού για το Κύπελλο. Έχουμε πάρει ώθηση για το αυριανό παιχνίδι», είπε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις Κούγια για Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς - "Υποχείρια της ΑΕΚ 4 ομάδες - Να ανησυχεί ο ΠΑΟΚ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags