Facebook Pixel Μήνυμα Κυριακίδη σε μικρούς ποδοσφαιριστές! "Γίνετε καλύτεροι συμπαίκτες,
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-26 16:27:00

Μήνυμα Κυριακίδη σε μικρούς ποδοσφαιριστές! "Γίνετε καλύτεροι συμπαίκτες, όχι παίκτες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μήνυμα Κυριακίδη σε μικρούς ποδοσφαιριστές! "Γίνετε καλύτεροι συμπαίκτες, όχι παίκτες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία τρομερή ομιλία του επικεφαλής των Ακαδημιών της ΑΕΚ σε δράση που διοργάνωσε η ΕΠΟ με την ΕΠΣ Φωκίδας.

Μια πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα δράση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου στην Άμφισσα. Πρόκειται για το 1ο Περιφερειακό Συνέδριο Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου με τίτλο «Το μέλλον παίζεται στο δικό μας γήπεδο», το οποίο συνδιοργάνωσαν η ΕΠΟ και η ΕΠΣ Φωκίδας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δελφών και με την επιστημονική συμβολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο πρεσβευτής του προγράμματος της ΕΠΟ «Ποδόσφαιρο και Ψυχική Υγεία» Ντέμης Νικολαΐδης και ο Αθλητικός Διευθυντής ΠΑΕ ΑΕΚ, Ηλίας Κυριακίδης, καθήλωσαν μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδοσφαίρου με τη συζήτησή τους, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Στέφανος Αβραμίδης. Η πρωτοβουλία της διεξαγωγής του συνεδρίου ανήκει στη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, η οποία επενδύει έμπρακτα σε μεγάλο βαθμό στις αναπτυξιακές ηλικίες, προκειμένου να διασφαλίσει το ισότιμο παιχνίδι στο μέλλον και να δώσει σε όλους την ευκαιρία της συμμετοχής, μέσα σ’ ένα ποιοτικό περιβάλλον.

«Αυτό που θα έλεγα στα παιδιά στο σχολείο και στο αγαπημένο τους άθλημα είναι να έχουν την αγάπη ως οδηγό. Να νιώθουν αυτοπεποίθηση και να έχουν αυτοεκτίμηση. Όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά, να πηγαίνουν στον προπονητή τους και να το επικοινωνούν. Να σκέφτονται, ότι όταν νιώθουν αδικία, αυτό μπορεί να είναι κάτι παραγωγικό για την επόμενη μέρα. Όταν σκοράρουν να πανηγυρίζουν όλοι μαζί. Όταν γίνεται ένα λάθος από συμπαίκτης, να απευθυνόμαστε σε αυτόν παρακινητικά. Να είστε καλύτεροι συμπαίκτες, απ’ ότι παίκτες. Να σκέφτεστε, όχι να γίνω καλύτερος από τον άλλον, αλλά καλύτερος για τον άλλον!», ανέφερε ο Ηλίας Κυριακίδης.

Στο σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε ένα τμήμα της ομιλίας του κ. Κυριακίδη προς τα παιδιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags