Facebook Pixel Σέρχιο Αραούχο: Σενάριο-"βόμβα" για Αραούχο και MLS!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-28 16:01:00

Σενάριο-"βόμβα" για Αραούχο και MLS!

Sportdog Team
Σενάριο-"βόμβα" για Αραούχο και MLS!

Δημοσίευμα βάζει στο "κάδρο" για το μέλλον του Αργεντινού στράικερ και το αμερικανικό πρωτάθλημα, πέρα από την Λας Πάλμας.

Βαλίτσες για Αμερική και MLS ετοιμάζει ο Σέρχιο Αραούχο, σύμφωνα με όσο αναφέρει το "dikisports"!

«Ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική ο Αραούχο. Θα κλείσει την καριέρα του, έτσι όπως την τερμάτισαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος», αναφέρει, χαρακτηριστικά, το σχετικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ο επιθετικός της ΑΕΚ φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα του MLS, πρωτάθλημα το οποίο έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητά του μετά την έλευση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Αραούχο με την ΑΕΚ λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ο 32χρονος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα το παρατείνει ή αν θα αποχωρήσει, με την Λας Πάλμας να ενδιαφέρεται... διαχρονικά για τον σπουδαίο φορ.

Παράλληλα, η κόρη του ποδοσφαιριστή μένει στην Ισπανία και αυτό ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για την απόφασή του στο τέλος, ή και όχι, της σεζόν.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ζήτησε ο Αλμέιδα, τον υπογράφει άμεσα ο Μελισσανίδης - "Σκληρός παίκτης, έτοιμος για την 11αδα"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags